shutterstock.com
StoryEditor

Pravda je vo hviezdach. Aká ste mama podľa znamenia zverokruhu?

15.02.2020, 09:00
Vzťahy
Medzi nebom a zemou nájdeme v znameniach zverokruhu to, čo nás určuje ako rodičov. Aké sme podľa materského horoskopu?

Čo hovoria hviezdy podľa marieclaire.com?

Mamička v znamení Barana (21. 3. – 19. 4.)

Silné stránky: Sebavedomie, sila, nebojácnosť, úprimnosť

Slabé stránky: súťaživosť, povýšenosť

Máte schopnosti prirodzeného vodcu a nechýba vám množstvo energie. Rýchlo myslíte, no niekedy je to na škodu. Ústa sú totiž u vás rýchlejšie a tak sa niekedy stáva, že vyslovíte niečo, čo neskôr ľutujete. Nemáte problém s vyjadrením svojej nálady nahlas, tak deti vedia, kedy to už prehnali. Deti vo vás nájdu ochrankyňu a zástankyňu. Spoločné výlety a rôzne hry sú pre vás tým pravým orechovým. Vďaka vám sa preto deti nikdy nenudia. Vedia, že sa na vás môže kedykoľvek spoľahnúť. Vždy stojíte pri nich a podporujete ich.

Mamička v znamení Býka (20. 4. – 20. 5.)

Silné stránky: dobrosrdečnosť, láskavosť

Slabé stránky: prílišná tolerantnosť

Dobrosrdečná a trpezlivá. Tak možno charakterizovať mamičku v znamení býka. Svoje deti viete zahrnúť neskutočnou láskou. Vašou chybou je však to, že ste až príliš zhovievavá. Veď kto by neodolal tým krásnym detským očkám, ktoré sa rozžiaria, keď dostanú to, po čom túžia? Jednoducho neviete povedať nie. Aby bolo dieťa šťastné, kúpite mu tú sladkosť a pôjdete s ním na výlet do zábavného parku, nie?

Dávate si záležať na spoločnom obede s rodinou. Vychutnať si jedlo každý oddelene v inej miestnosti? To u vás nehrozí. Súčasťou vašej rodiny sú aj zvieratá, ku ktorým sa chováte, akoby to boli vaše deti. Chcete mať veľkú a pestrú rodinu, ktorá bude zažívať množstvo zábavy.

Mamička v znamení Blížencov (21. 5. – 21. 6.)

Silné stránky: komunikácia s deťmi, zmysel pre humor, cieľavedomosť

Slabé stránky: neprejavujete svoje city, nedôslednosť

Mamička v znamení Blížencov má veľký zmysel pre humor, ktorý prináša do svojho domova. Nezabúdate však na precvičenie mysle, preto s deťmi radi hrávate puzzle alebo scrabble. Komunikácia vo vašej rodine rozhodne nechýba, rada svojim deťom čítate, pozeráte spoločne televíziu a potom sa rozprávate o tom, čo ste videli, príp. zažili.

Disponujete cieľavedomosťou, ku ktorej sa snažíte viesť aj svoje deti. Máte sklon racionalizovať svoje emócie. Dajte deťom občas vedieť, ako sa cítite. Taktiež nezabúdajte na určité rituály, ktoré deti potrebujú. Spoločná večera, hodina, kedy pôjdu do postele, atď. Spontánnosť a zábava samozrejme patria tiež do ich programu. No skôr do voľného času.

Mamička v znamení Raka (22. 6. – 22. 7.)

Silné stránky: citlivosť, súcitnosť

Slabé stránky: prílišná naviazanosť na deti, ktoré sa potom stávajú na vás závislé

Deti sú vaše všetko. Nielenže si užívate ich prvé kroky a slová, ale aj každú chvíľu tehotenstva a pôrodu. Ste veľmi súcitná osoba, ktorá miluje svojich najbližších. Vytvoriť pre rodinu bezpečné a príjemné domáce prostredie – to je u vás na prvom mieste. Staráte sa o svoju rodinu s láskou a snažíte sa pre svojich rodinných členov čo je vo vašich silách.

Aj keď sa od detí nepohnete, niekedy to môže byť na škodu. Môžu byť totiž na vás závislé. Učte ich, aby sa dokázali postarať sami o seba. Bojíte sa toho času, keď ich vypustíte z svojej milujúcej náruče. Tak to však chodí. Ide o prirodzený cyklus života, myslite na to.

Mamička v znamení Leva (23. 7. – 22. 8.)

Silné stránky: chránite celú rodinu, veľkorysosť, je s vami zábava

Slabé stránky: hnev, keď sú naštvaní, dajú to všetkým najavo, nekontrolovanosť

Ste typická levica, ktorá si chráni svoje mláďatá. Ste ochotná za ne položiť aj život, bojujete za ich šťastie a zdravie. Ak ste stredobodom pozornosti, všetko okolo vás žiari, no ak ste prehliadaná, nálada sa ochladzuje. Ste veľkorysá a svojim deťom doprajete veľké dary a zahŕňate ich veľkými gestami. Kamaráti vašich detí k vám domov radi chodia. Vítate ich s otvorenou náručou a vždy pripravená. Nikdy u vás nechýba dostatok zmrzliny a iných sladkých dobrôt, hračiek a dostatok filmov. Niet divu, že k vám chodia iné rodiny.

Ak ste nahnevaná, vie o tom nielen celý dom. Leví rev je veľmi počuť. Aj keď mávate občas slabé chvíle, kedy sa možno nekontrolujete tak ako inokedy, rodiny vás napriek tomu zbožňuje.

Mamička v znamení Panny (23. 8. – 22. 9.)

Silné stránky: zodpovednosť, precíznosť, zdravé návyky

Slabé stránky: strach, prílišná orientácia na úspech a peniaze

Nechýba vám dávka rozumu a túžba k dokonalosti. Svoje deti vediete k zodpovednosti, spoľahlivosti, učíte ich, ako sa starať o majetok, ako dodržiavať zdravý životný štýl. Aj keď sú zo začiatku neúspešné, nevadí. Viete, že neskôr príde vytúžený úspech.

Deti podporujete no zároveň ich upozorňujete na to, ako sa má správne hospodáriť s peniazmi. Preto ich vediete k tomu, aby si šetrili peniaze. Chcete, aby mali čo najlepší život. Nezabúdate na chválu a uznanie.

Mamička v znamení Váh (23. 9. – 22. 10.)

Silné stránky: výborné hostiteľky, nekonfliktnosť

Slabé stránky: márnosť

Pokojný domov v krásnom prostredí. To sa snažíte zabezpečiť svojej rodine. Nemáte radi konflikty, pre ktorými sa snažíte si svoju rodinu uchrániť. Máte sklon vychovávať deti k asertivite. Nepreháňajte to. Matky v znamení Váh sa rady ocitajú v role hostiteľky. Milujú organizáciu spoločenských akcií a rodinných osláv. Usporadúvanie takýchto podujatí im naozaj ide, všetko si premyslia do najmenších detailov. Preto je výsledok dokonalý a všetci sa cítia výborne a bavia sa.

Mamička v znamení Škorpióna (23. 10. – 21. 11.)

Silné stránky: schopnosť vcítiť sa do potrieb druhých

Slabé stránky: neschopnosť vyjadriť svoje emócie

Deti vás vidia ako tajomnú až zložitú osobnosť. Nie ste príliš otvorená a úprimná, no snažíte sa. Svoje deti pritom nadovšetko milujete a ste s nimi intenzívne spojená. Nebojte sa nahlas vyjadriť svoje emócie a pocity. Ste výborná v psychológii i slovenčine, takže deti nájdu u vás pomoc, ak si nevedia rady so školskými úlohami. Vaším veľkým plusom je schopnosť vcítiť sa do potrieb druhých.

Mamička v znamení Strelca (22. 11. – 21. 12.)

Silné stránky: optimizmus, sloboda, zmysel pre dobrodružstvo

Slabé stránky: netrpezlivosť, priveľká spontánnosť

Dôležitou hodnotou je pre vás sloboda. Tú dávate aj svojim deťom, ku ktorým ste tolerantné a zbytočne ich príliš neobmedzujete. Srší z vás optimizmus, dobrá nálada a zmysel pre dobrodružstvo. Zvyknete pre deti organizovať rôzne výlety, z ktorých si ratolesti odnesú zážitky na celý život. A hlavne vďaka vám majú možnosť objavovať svet. Ak vám to čas dovolí, cestujete. Samozrejme, nevynecháte deti, ktorým takto ukážete nové spôsoby života a rozdielne zvyky. Chcete, aby mali čo najväčší rozhľad a našli zmysel života.

Mamička v znamení Kozorožca (22. 12. – 19. 1.)

Silné stránky: svedomitosť, spoľahlivosť

Slabé stránky: príliš sa zaoberáte povinnosťami, niekedy sa neviete uvoľniť

Tvrdé úsilie, pracovitosť a plnenie povinností. Mamička v znamení Kozorožca je svedomitá, snaží sa zabezpečiť svoju rodinu a robiť všetko svedomito. Nezabúdajte, že ste len človek, ktorý robí chyby. Nebuďte na seba také prísne. Uvoľnite sa a užívajte si bezstarostný čas so svojimi ratolesťami. Nerobte za nich povinnosti, ktoré by mali robiť sami za seba, inak by mohli mať neskôr problém sústrediť sa na kariéru alebo ušetriť peniaze.

Kozorožec má tendenciu sa neustále zlepšovať v pracovnej i finančnej oblasti. No myslíte i na to, že zlepšovať sa môžete aj ako rodič.

Mamička v znamení Vodnára (20. 1. – 18. 2.)

Silné stránky: nezávislosť, sloboda, dôvera, férovosť

Slabé stránky: priveľká tolerantnosť

Ste rodič, ktorý si cení jedinečnosť. Podporujete slobodu a nezávislosť svojich detí, ak si napr. vaša dcéra bude chcieť prefarbiť svoje vlasy na zeleno, nebudete jej v tom prekážať. Hlavné je, že bude šťastná. Považujete to za istý spôsob sebavyjadrenia. Možno aj preto ste pre iných rodičov trošku zvláštna. Svojej rodine však poskytujete stabilný a pevný základ do života. Stretávate sa s rôznymi ľuďmi zo spoločenských vrstiev a chcete, aby tak robili aj vaše deti. Rozvíjate u nich kreativitu a podporujete ich v tom, aby sa nebáli pri riešení nejakého problému vyskúšať aj netradičné riešenia.

Mamička v znamení Rýb (19. 2. – 20. 3.)

Silné stránky: citlivosť, súcitnosť, emotívnosť

Slabé stránky: uprednostňujete sny pred realitou

Ste veľmi citlivá, súcitná a emotívna. Keď vaše dieťa plače, vyhŕknu aj vám slzy, keď sa smeje, aj vy ste šťastné. Prežívate si nimi radosť i bolesť a svet vidíte ich očami. Nemali by ste však zabúdať na „skutočný“ život a pevne stáť nohami na zemi.

Veríte v intuíciu a neustále snívate. K tomu vediete aj ich. Ubezpečte sa, že chápu rozdiel medzi snom a realitou. Netrávte veľa času vo svojich snoch, aj na zemi vám bude dobre. Deti vás potrebujú tu a teraz. Myslite na to.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:16