shutterstock.com
StoryEditor

Vyvarujte sa toho! Toto sú štyri dôvody prečo muži začnú podvádzať

22.01.2020, 11:00
Vzťahy
Neverte tvrdeniu, že je to v nich jednoducho zakódované a za to, že sú sukničkári jednoducho nemôžu. Iba sedem percent mužských nevier je spôsobených z telesnej túžby.

Nedostatočný obdiv

Veľké množstvo mužov sa uchyľuje do náruče inej partnerky z toho dôvodu, že majú pocit, že už nie sú dostatočne príťažlivý. Muži jednoducho potrebujú rovnaký obdiv ako my ženy a ak ho nedostanú doma, hľadajú ho inde. Zabudnite teda na to, že váš partner nevyzerá ako George Clooney, pravdepodobne tak nevyzeral ani pred rokmi, keď ste sa zoznámili, a miesto ustavičného kritizovania ho pochváľte. Vy samé túžite po tom istom.

Zahýba, pretože sa cíti menejcenný

Bude to možno znieť divne, ale častým dôvodom partnerovej nevery môže byť váš úspech. Muži, aj v dnešnej dobe, potrebujú byť páni, živitelia a hlavne nenahraditeľní. Ak ich partnerka zarába viac, má lepšiu kariéru alebo dôležitejšiu funkciu, môže nastať problém.

Sú neverní, keď nemajú voľnosť

Bohužiaľ, je to tak. Všetci potrebujú voľnosť, keď ju nemajú, tak utekajú. Nechajte ho dýchať a pošlite ho na pivo s kamarátmi. Uvidíte jeho nadšenie.

Nezmeňte sa iba na mamu

Každá z nás sa postupom času mení na základe svojich zážitkov a okolia. Muži ale často veľmi zle znášajú, keď sa z ich bláznivej romantičky stane praktická žena.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 08:18