shutterstock.com
StoryEditor

Vedeli ste, že tieto znamenia sa k sebe vôbec nehodia? Súhlasíte?

29.12.2019, 14:00
Vzťahy
Určite sa vám už stalo, že ste stretli niekoho, s kým ste si tak rozumeli, ako by ste sa poznali odmalička. Potom sú tu ľudia, pri ktorých sa snažíte ako len viete, ale každá ich veta je vám proti srsti.

Všetko je to dané v osobnosti človeka, za ktorým stojí aj znamenie zverokruhu. Každé znamenie je typické svojim temperamentom, postojom a vlastnosťami. Vďaka tomu sa niektoré znamenia k sebe hodia a niektoré naopak nie. Ktoré sa teda k sebe vôbec nehodia?

Rak a Lev

Aj napriek tomu, že sa fyzicky nesmierne priťahujú, nič iné v ich vzťahu nie je. Nerozumejú si ako ľudia, ani ako priatelia. Najmä preto, že lev je úplný narcis a Rak všetky emócie veľmi prežíva. Lev veľakrát povie bolestivé slová, ktoré citlivému Rakovi vedia ublížiť na dlhú dobu.

Býk a Váhy

Aj napriek tomu, že sú tieto znamenia veľmi podobné, v mnohých prípadoch je práve to kameňom úrazu. Býk chce mať vždy všetko pod kontrolou, čo sa Váham veľmi nepáči. To je príčinou mnohých hádok, ku ktorým sa ani jeden nevie postaviť. Riešenie vzájomných sporov je pre nich obrovskou prekážkou.

Kozorožec a Vodnár

Zo začiatku sa môže stať, že lepšieho partnera si k sebe obe znamenia nemohli nájsť. Avšak, s odstupom času začnú obe znamenia odkrývať svoju pravú tvár. Kozorožci žijú pre prítomnosť a vzťah je pre nich prioritou číslo jedna. Naopak, Vodnári riešia budúcnosť, svoje ciele a sny. Práve toto je medzi znameniami zásadný problém.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. apríl 2024 17:27