shutterstock.com
StoryEditor

Sú to obyčajné veci, no keď ich robíme, mužom sa zdáme veľmi sexi

09.12.2019, 19:00
Vzťahy
Ani si to neuvedomujeme, no keď tieto bežné činnosti robíme pri mužoch, sú z nás vo vytržení.

1. Cvičenie

Behanie po lese alebo na páse, pri ktorom sa nám hýbe zadok a nadskakujú prsia, to je pre mužov pastva pre oči. Rovnako a drepy v legínach, šliapanie na stepery... ak sa naše telo rytmicky hýbe, steká po ňom pot (a ešte k tomu je to naše telo aj pekne tvarované), nečudujte sa, že muži vo fitku sa na vás usmievajú ako pripečení. 

2. Hra na hudobný nástroj

Husle, čelo, bubny, klavír to je jedno...ak do hry vkladáte emóciu, prípadne máte zavreté oči a úplne sa hudbe odovzdáte, je to pre mužov veľmi sexi. Preto sa im páči Lola Astanova či Vanessa Mae.  

3. Mužské činnosti

Box, streľba, rúbanie dreva, jazda na motorke... tieto činnosti sú skôr typické pre mužov, no ak ich robí žena (a ešte je v nich aj dobrá), veľmi sa im to páči. Milujú keď vieme byť drsné, keď dobre šoférujeme, keď si poradíme s ťažkými činnosťami. Preto sa im páči Lara Croft a podobne. 

4. Nanuky, banány a pitie z fľaše

Skrátka všetko, čo si strkáme do úst a aspoň trochu to pripomína (veď viete čo). Takže robíte jednu z týchto činností a kolega sa na vás zasnene díva, viete prečo :o). 

5. Keď zahrešíte, pijete pivo a zapálite si cigaretu

Samozrejme nie stále a veľa, ale keď niečo také odrazu urobí inak jemná a slušná žena, môžu tieto činnosti chlapovi imponovať. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:28