pexels
StoryEditor

Staňte sa neodolateľnou už za pár dní. Rady priamo od odborníčky, ktorá skrášľuje celebrity

27.11.2019, 11:00
Vzťahy
Aj žena, ktorá pravidelne skrášľuje známe osobnosti, má niekedy o svojej vizáži pochybnosti. Vie však, ako si ho okamžite dodať naspäť!

Sebavedomie ide ruka v ruke so záujmom našich mužov. Keď sa začneme cítiť prehliadané, vtedy má každá z nás tajné zbrane, ako upriamiť na seba pozornosť. „V každom vzťahu sú aj nervóznejšie dni a nastáva čas, keď vieme, že musíme o svojho muža znova zabojovať. Vtedy najrýchlejšie fungujú rafinované ženské triky,“ priznáva Katarína K. Tkáčová a ponúka svoj rýchly návod: 

1. Presvedčte samu seba, že ste tá najkrajšia žena na svete. Základom je žiarivý úsmev od rána do večera a vnútorná spokojnosť samej so sebou.

2. Každá žena pozná svoje telo a vie, ako dosiahnuť slim efekt. Pomôže ľahšia strava pár dni, poznám kamarátku, ktorá tri dni pije len šťavy, ja mám na sebe odskúšané, že si hneď zrána doprajem výdatné energetické raňajky, ponorím sa do práce a až do večera nemyslím na jedlo. Keď si spomeniem, že som hladná, napijem sa. Do troch dní mám ploché bruško, nič mi nikde „netrčí“ a s príjemným ženským sebavedomím sa môžem venovať výberu vhodného outfitu pred príchodom partnera z práce domov. Veľmi dôležité je cítiť sa príťažlivo, aby vás tak vnímal aj drahý.

3. Bielizeň sedí ako uliata, nastáva chvíľa pre vaše vlasy. Zohneme sa do predklonu, vlasy rozstrapatíme, načuchreme, nalakujeme a „hodíme späť“ k tvári. Do koncov môžeme votrieť olej, budú jemne lesklé.

​4. Červený rúž na perách nesmie chýbať. Muži sú pohľadom na výrazné pery paralyzovaní a bezbranní. (Aj keď ich máte úzke). red lips makeup shutterstock.com

​5. Na záver stačí pár kvapiek parfumu, o ktorom viete, že naňho zaberá a ste kráľovnou večera.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 15:18