shutterstock.com
StoryEditor

Je ťažké vás milovať? Veľké hodnotenie na základe horoskopu

22.09.2019, 19:30
Vzťahy
Je ťažké milovať barana? Alebo váhy? Pozrite si náš prehľad, možno vám trochu uľahčí život,

Každé znamenie má svoje špecifické črty. No ako sú na tom znamenia zverokruhu s láskou? Kto vám opätuje lásku bez problémov a s kým budete musieť zabojovať?

  1. Panna

Panny sú najsamostatnejšie zo všetkých znamení. K vzťahu pristupujú z veľmi analytickej, priam manažérskej pozície. Aj keď možno nechtiac, panny si udržujú väčšinu ľudí od tela až dokiaľ si nie sú isté, že im môžu plne dôverovať. Preto nie sú tie najjednoduchšie typy na zaľúbenie sa. Aby Panna niekoho milovala, musí zbúrať steny, ktoré ju obklopujú a otvoriť sa, čo nie je jej prirodzenou súčasťou. No keď sa už raz na to odhodlá, býva fantastickým partnerom. No trvá nejaký čas, pokiaľ sa tam dopracuje.

  1. Škorpión

Škorpióni sú králi v nerozhodnosti, nevedia čo vlastne chcú. Zmätene lietajú od extrému k extrému, a preto je ich skutočne ťažké prečítať a emocionálne s nimi splynúť. Škorpión vie byť vo vzťahu neuveriteľne náročný, čo je dôvodom, prečo sa často ocitá bez partnera. Úprimne, dokiaľ škorpión emočne nedozreje, nie je jednoducho pripravený na skutočný vzťah.

  1. Strelec

Neexistuje impulzívnejšie a prelietavejšie znamenie ako strelec. Z istého uhla pohľadu to z neho robí vzrušujúceho partnera, s ktorým sa nikdy nebudete nudiť. No na druhej strane, je takmer nemožné prinútiť ho usadiť sa. Neustále sa naháňa za ďalšími výzvami, ďalšími dobrodružstvami, dávkami adrenalínu. Nevydrží na jednom mieste, a to vzťahom príliš nepraje. Strelec sa bude cítiť spokojný, keď nájde niekoho, kto ho nebude uháňať, ale bude bežať naplno popri ňom.

  1. Vodnár

Vodnári sú prirodzene rezervovaní a diskrétni ľudia. Nie sú náchylní sa otvárať a pripúšťať si ľudí k telu, to je pre nich absolútne vylúčené. Vyznať sa vo vodnárovi môže byť riadna výzva - práve to vytvára priepasť medzi ním a tými ostatnými. Vodnár potrebuje niekoho, komu môže skutočne veriť. Niekoho, pri kom môže ukázať aj svoju zraniteľnosť a cítiť sa pritom v pohode.

  1. Kozorožec

Kozorožce sú obrazom praktickosti, efektívnosti a tvrdej práce. Zatiaľ čo z nich tieto vlastnosti robia neuveriteľne dôveryhodných a hviezdnych zamestnancov a kolegov, môže to taktiež znamenať, že ku každému vzťahu pristupujú ako k obchodnej transakcii. A žiadny partner netúži byť sústavne pozorovaný vediac, že ten druhý zvažuje pre a proti. Kozorožec sa musí naučiť veriť svojmu srdcu natoľko, ako verí svojej hlave, aby sa mu podarilo nájsť skutočnú, trvajúcu lásku.

  1. Blíženci

Blíženci majú povesť nerozhodných a príliš emotívnych ľudí. Do určitého bodu to je pravda a môže to sťažovať komunikáciu s nimi. No taktiež to znamená že milujú celým svojim srdcom a do svojich citov vkladajú všetko. Keď blíženec miluje, dáva partnerovi zo seba úplne všetko. Zvládnuť taký nápor lásky môže byť občas až desivé. No blížencov by sme mali za to len pochváliť. Nie všetci sú totiž toho schopní.

  1. Lev

Neexistuje dynamickejšie, spoločenskejšie a podmanivejšie znamenie ako lev. Levy sú neuveriteľne nezávislé, sebavedomé a isté samé sebou. Pre niekoho, kto chodí s levom, je preto dôležité priznať si, že ho nikdy nebude potrebovať. A to môže byť aj kameň úrazu.  Ale sú to magické znamenia! Všetko je vďaka nim vzrušujúcejšie a podmanivejšie, preto nie je nijakým prekvapením, že ich všetci zbožňujú.

  1. Baran

Aktívny, vzrušujúci, vášnivý – baran si z partnera urobí centrum svojej pozornosti. Blaho svojich polovičiek je pre nich prioritou a urobia všetko čo je v ich silách, aby boli pre nich všetkým. Slnkom ich dní, parťák do nepohody i rameno, na ktorom sa môžu vyplakať. Baran bojuje za to, aby bol všetkým, čo osoba po jeho boku môže potrebovať. Kto by nemiloval niekoho takého?

  1. Býk

V celom zverokruhu niet lojálnejšie a vytrvalejšie znamenie ako býk. Keď niekoho miluje, je v tom namočený úplne celý. Osobe, ktorú miluje sa kompletne odovzdá. Býk sa nehrá na žiadne nenápadné odkazy, nenechá nič visieť vo vzduchu. Vyloží všetky karty na stôl a vy si môžete byť vždy istí na čom ste. Tento druh odovzdanosti a lojality je ťažké nájsť, takže keď sa vám to už podarilo, nenechajte ho odísť.

  1. Váha

Všetko čo váha chce pre ostatných je, aby boli spokojní a šťastní. To platí pre každého na Zemi a obzvlášť pre ľudí, ktorých miluje. Váha zájde aj na kraj sveta, aby sa uistila, že sa jej partner má dobre. Urobí všetko pre jeho šťastie. Je ich ľahké milovať, lebo vám ukážu všeobjímajúci druh lásky. A to je niečo, o čo sa oplatí zabojovať.

  1. Ryby

Ryby majú jednoznačne to najmilujúcejšie a najmäkšie srdce. Všetko prežívajú do hĺbky, sú plné emócií a nemajú problém s vyjadrením svojich túžob. Ryba vyloží všetky karty na stôl. Nič nenechá nevypovedané. Pre osobu, ktorú miluje by kráčala hoci aj po rozpálenej pahrebe. A takáto láska je niečo, čo zažijete len jedenkrát za život.

  1. Rak

Raci oplývajú darom najväčšej starostlivosti o partnera. Z celého horoskopu vedia práve oni milovať bezpodmienečne. Sú nekonečne trpezliví a vedia odpúšťať. Je to znamenie, na ktoré sa môžete spoľahnúť za každých okolností, sú tu pre vás vo dne, v noci. Rak dokonale zosobňuje to, ako by mala vyzerať láska. A tiež aj to, ako by sme sa všetci mali navzájom milovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 12:23