shutterstock.com
StoryEditor

Týchto osem vecí na nás muži najviac neznášajú. Je to opodstatnené?

14.09.2019, 18:00
Vzťahy
A verte, je ich oveľa viac. Vybrali sme však pre vás tie najväčšie pikošky, ktoré na nás naše polovičky nenávidia. A my ich stále dokola robíme.

Keď trucujeme

Chceme ich vytrestať, nedvíhame telefón, mlčíme a oni veľa krát ani nevedia prečo a často je to pre úplné hlúposti.

Keď sme hysterické

Vrieskame, kričíme, plačeme, hádžeme sa o zem, prípadne sme agresívne a to najmä ak sa okolo neho mihne druhá žena. Chlapi to fakt neznášajú.

Keď ohovárame ich kamošov

Na to sú obzvlášť citliví. Ak jeho kamaráta nemáte rada, nechajte si to radšej pre seba alebo mu to jemne naznačte, určite ho však nepretriasajte a nepoukazujte na jeho chyby non stop.

Keď rozprávame ako Cuky a Luky

Ak sa tak rozprávate iba s kamarátkou, ok. Ale ak tak aj telefonujete a bavíte sa s ním bežne ako „úplná sliepka“, tak váš priateľ má z vás už pravdepodobne zimomriavky.

Keď sme až príliš trendy

Musíte mať všetko čo je in a najlepšie všetko naraz na sebe – vykontúrovanú tvár, nechty v odtieni nude, drdol, chocker, boyfriend rifle... je toho na neho priveľa.

Keď sa tvárime, že nie sme z mäsa a kostí

Nekakáme, nechrápeme, neprdíme. A on pri tom vie, že áno a pekne ho vytáča, že sa stále hráte na princeznú.

Keď stále vyťahujeme pravek

Frajerky, s ktorými chodil pred desiatimi rokmi, keď sa opil a pokazil rodinnú oslavu pred sto rokmi, keď vám raz kúpil blbý darček... stále to má na tanieri. Verte, je to veľmi únavné a nemá to zmysel...

Keď rozprávame o veciach, ktorým nerozumejú

Šminky, vzťahy, módne trendy, chia semienka, zle oblečená moderátorka... ich to vôbec nezaujíma a najmä, ak nerozprávate o ničom inom. On nie je vaša kamarátka!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 08:09