shutterstock.com
StoryEditor

Toto je šesť nepríjemných vecí, ktoré by vám kamoška mala povedať!

01.09.2019, 10:00
Vzťahy
Možno nie každá, ale tá, ktorú považujete za dobrú, určite áno. Aj keď to zabolí.

1. Tie šaty (tričko, tielko, rifle...) si neobliekaj

Pretože ti nesedia, pretože si do nich trošku pribrala, pretože ti nesvedčia, pretože zvýrazňujú tvoje nedostatky... Dôvodov je veľa a správna kamoška by nemala dopustiť, aby ste išli von v niečom, čo vás "hovadí". 

2. Tvoj chlap ťa podvádza

A mala by vám to povedať, aj keď sa to len hovorí, alebo aj vtedy, ak ho len s niekým videla. Skrátka, aj keď je to planý poplach a zbytočne vás vystraší, alebo naštve vášho partnera, má vám to povedať. 

3. Je ťa cítiť

Stane sa to občas. Buď zjeme niečo nevhodné a neuvedomíme si to, alebo sme sa príliš spotili vo fitku a nestihli sa osprchovať, zabudli dezodorant... Ak šírime okolo seba zápach, je namieste, aby nám to kamarátka povedala. 

4. Tento muž nie je pre teba ten pravý

Pretože je hlúpy, pretože je sukničkár, pretože sa k vám chová zle. Aj keď sa vám to nebude páčiť, nie je zlé počuť od svojej kamarátky, čo si o ňom naozaj myslí. 

5. Ponižuješ sa

Je jedno pred kým a prečo - môže to byť šéf, partner alebo aj vlastné deti. Niekedy si to človek ani neuvedomí, že už je to príliš, že už si nechá skákať po hlave. Je super, ak máte kamarátku, ktorá to vidí z nadhľadu a povie vám to do očí. 

6. Chcú ťa vyhodiť

Ak je vaša dobrá kamarátka zároveň aj vaša kolegyňa a dozvie sa skôr ako vy, že o svoju prácu prídete, mala by vám to povedať, aj keď tým možno poruší predpisy. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:11