pexels.com
StoryEditor

Láskavý, pozorný, no napriek tomu dostatočne samostatný a silný. S týmto znamením ste vzťah vyhrali

23.01.2022, 20:30
Vzťahy
Muži narodení v tomto znamení sú rodinne založení, veľmi milujúci a starostliví. A ak ich máte po svojom boku, môžete byť skutočne rady.

Svojej polovičke by dopriali aj modré z neba a za každých okolností tu sú pre ňu. Rodina totiž pre týchto mužov znamená všetko a keď majú partnerku, venujú jej svetok svoj čas. Ešte predtým, než si však niekoho k pustia telu, podrobia ho niekoľkým skúškam - a zdá sa, že tie vydržia len tie najsilnejšie osobnosti. 

Levy si totiž ľudí dlhší čas držia od tela a aj keď pôsobia mimoriadne priateľsky, otvoria sa skutočne až po určitom čase. Mnoho ľuďom sa môže zdať, že im veria od samého okamihu a práve v tom spočíva ich sila - jednoducho si na svoju stranu vedia získať kohokoľvek. Aj keď isté obdobie života využívajú túto vlastnosť preto, aby si uľahčili svoje ciele a splnili ambície, keď sa zamilujú, okamžite sa manipulovania zbavia.

Muži narodení v tomto znamení sú rodinne založení, nesmierne milujúci a starostliví. Síce patrí toto znamenie medzi dobrodružné a niekde označované za prelietavé, nie je tomu tak. Je pravdou, že sa rád pohybuje v dobrej spoločnosti a nemá rád nudný stereotyp, radšej si vyberie piatok s priateľmi v podniku ako doma na gauči. No, pokiaľ stretne svoju vyvolenú, všetko sa mení. Nemá potrebu nikam chodiť, jediné, čo skutočne potrebuje, je práve ona. Jeho partnerka a je mu jedno, kde budú. Muž narodený v znamení Leva je extrémne starostlivý a miluje svojich blízkych rozmaznávať. O to viac to platí pri jeho partnerke.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:25