shutterstock.com
StoryEditor

Päť mýtov o vzťahu s mladším mužom

11.06.2019, 12:15
Vzťahy
Nie je to móda ani trend, ako by povedali konzervatívni ľudia. Aj naši starí rodičia žili v zväzkoch, kde bola staršia žena, a okrem klebetníc v okolí to v princípe nijako zvlášť neriešili. Lebo pravda je taká, že LÁSKA nepozná hranice.

1. Nevydrží a odíde za mladšou.
To sa môže stať v prípade, že mu budete stále pripomínať, že ste staršia, a on si časom určite nájde niekoho s menším počtom vrások. A to je fatálna chyba. Muži, ktorí žijú so staršími ženami – a je jedno, či je vekový rozdiel tri roky, alebo sedemnásť rokov – sú s nimi aj preto, že v porovnaní s mladšími, majú zdravé sebavedomie. Neriešia kilo navyše, vedia, že vrásky patria k životu a že celulitída nie je koniec sveta. Ak budete žiť v neustálom strese, že sa na vás vykašle, urobí to. Lebo budete presne taká istá ako mladšie, od ktorých k vám ušiel.
2. Podvedome vo vás hľadá matku.
Niektorí premúdrení psychológovia tvrdia, že muž, ktorý udržiava vzťah so staršou ženou, nemá v poriadku puto so svojou matkou. Nepočúvajte tieto hlúposti. Muži, ktorým zlyhal vzťah s matkou, si podvedome hľadajú istú typológiu žien, ich výber nesúvisí s vekom.
3. Jeho rodina vás nikdy neprijme.
Pravda je taká, že čím väčší vekový rozdiel, tým väčší šok na začiatku. Ale keď rodina vidí, že vzťah funguje a ste šťastní, veľmi rýchlo si všetci zvyknú. Len málokedy sú predsudky silnejšie ako láska k dieťaťu a túžba po jeho šťastí, a ak aj predsudky zvíťazia, určite v tom bude viac ako len vašich pár rokov navyše.
4. Nebudete stačiť jeho sexuálnemu apetítu.
Ale no tak. Ak ženu často „bolieva hlava“, nemusí to byť tým, že je frigidná. Ale tým, kto od nej sex chce, však áno. A mladí muži to vedia.
5. Nebude schopný byť vám naozajstnou mužskou oporou. 
Ďalšia kardinálna hlúposť. Akoby všetci zrelí muži boli chodiacou zodpovednosťou a ženy by sa na nich mohli na sto percent spoľahnúť. Táto schopnosť je v povahe, nie vo veku, tak nepočúvajte kuvičie hlasy, ktoré budú hovoriť opak.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 14:55