shutterstock
StoryEditor

Zuzana (30): Na Deň matiek ma čakalo riadne prekvapenie. Toto by som od svojej mamy nečakala!

13.05.2019, 12:00
Vzťahy
Dnes ráno sme si v redakčných mailoch našli túto kuriozitku a tak sme sa rozhodli podeliť sa o ňu aj s vami, milé Eviťáčky.

Moji rodičia sa rozviedli pred tromi rokmi, pretože mama prišla otcovi na neveru a celkovo im to už po tých rokoch príliš neklapalo. Ešte pred pár rokmi, kým sa dalo, mama túžila aj po druhom dieťati, otec však uprednostňoval kariéru a svoje koníčky. Po rozvode si otec našiel ihneď mladšiu priateľku a tváril sa veľmi víťazoslávne. Mama bola sama. Smutná, zničená a opustená. Veľmi zle som to celé kvôli nej niesla a voči otcovi som mala negatívne emócie. Asi pred rokom sa však rozhodla aj mama so sebou začať niečo robiť, začala cvičit, opäť sa pekne obliekať a aj chodiť medzi ľudí. 

O pár mesiacov na to sa zoznámila s istým mužom, vedela som len, že je celkom dobre situovaný, športovo založený, rozvedený a má tiež okolo päťdesiatky. Videla som, že sa jej páči a trávia spolu čas, no mama sa netvárila, že by išlo o niečo veľmi vážne. Asi sa bála opäť niekomu úplne uveriť. No videla som, že je konečne zasa šťastná. Medzi tým sa stalo aj to, že otec sa so svojou mladou priateľkou rozišiel, pretože si začala s podstatne mladším kolegom v banke, kde pracovala. Tak si vymenili role, teraz bol zadepkovaný a smutný on. Dokonca sa pokúšal opäť votrieť do mamkinej priazne, raz ju dokonca pozval na večeru. Rázne odmietla. 

Včera, keďže bol Deň matiek, som sa s veľkou kyticou k tej svojej vybrala. V byte bol aj Karol, jej nový priateľ. Hneď sa mi čosi nezdalo! Mame som dala kvety a videla som na nej, že mi chce niečo povedať. "Čo sa deje mami?" Opýtala som sa a nevedela, či ma čaká nejaká pozitívna alebo negatívna odpoveď. "No, Zuzi, budeš mať brata alebo sestru," vypadlo z nej. Skoro som spadla z nôh! Netušila som, že ešte vôbec môže mať deti a videla som na nej, že sa veľmi teší, napriek tomu, že mať dieťa v päťdesiatke nie je maličkosť. Karol bol tiež celý bez seba, bozkával ju a stískal. Som z toho zmätená a bojím sa ako to všetko bude prebiehať, každopádne sa veľmi teším. Láska naozaj kvitne v každom veku a hormóny zaľúbenosti asi vedia urobiť svoje. Takže milé dámy, nezúfajte, nikdy neviete, v akom veku začnete nový život! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:48