profimedia
StoryEditor

Znamenie horoskopu, s ktorým zažijete najlepší sex. Nebudete ho vedieť dostať z hlavy

16.01.2022, 18:00
Vzťahy
Aj kvôli svojím bohatým skúsenostiam dokážu v tom druhom vyvolať neskrotnú vášeň.

Hoc patrí k prelietavým znameniam, faktom je, že keď sa do niekoho zamiluje, bude mu chcieť darovať prvé aj posledné. Aj práve preto zúročí všetky svoje nadobudnuté skúsenosti tak, aby uspokojil svojho partnera. V prípade, že si ho viete podmaniť a očaríte ho, môžete si byť isté, že zažijete to najlepšie milovanie. 

Vodnári sú nielenže sebavedomí dravci, ktorí idú vytrvalo za svojim, ale zároveň sa ich odvaha bije s citlivosťou, kvôli ktorej dokážu uspokojiť aj tie najnáročnejšie partnerky. Platí to aj v opačnom prípade - a so ženou narodenou v znamení Vodnára zažijete skvelé milovanie. V prvom rade bude totiž brať ohľad na vás a na to, ako sa cítite vy. Svoje uspokojenie ženy nechávajú až na poslednom mieste, no to neznamená, že si sex nevychutnávajú, práve naopak. Majú jednoducho svoje techniky.

U Vodnárov nenájdete nič iné ako perfekcionizmus a akonáhle príde na rad čas užívania si, stane sa toto znamenie zverokruhu neskrotným a vášnivým. Vyhýbajú sa všetkým monotónnym a rutinným veciam a môžete si byť istými, že vás neustále prekvapia vecami, o ktorých ste nemali ani poňatia. Vodnári sú jednoducho jedným z najviac sexuálnych znamení. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:40