profimedia
StoryEditor

Kombinácia znamení, ktorá by nemala byť spolu v žiadnom prípade. Ich vzťah bude toxickým

14.01.2022, 10:30
Vzťahy
Aj keď sa vraví, že každý človek je individuálny, existujú znamenia, ktorých povahové črty jednoducho nejde skĺbiť. Dôkazom toho je kombinácia týchto dvoch predstaviteľov zverokruhu.

Ľudia narodení v znamení Raka sú považovaní za mimoriadne citlivých a vnímavých ľudí, ktorí nechcú nikomu ublížiť. Najradšej by boli, ak by boli ich milovaní šťastní - a na to sa sústredia väčšinu svojho času. Občas sa tak stáva, že na svoje vlastné šťastie zabudnú a práve preto potrebujú pri sebe človeka, ktorý im bude ich výnimočnosť pripomínať. 

Ak Rakovi ukážete, že vám na ňom záleží, zaplaví vás láskou a pozornosť, o akej ste ani nesnívali. Vo vzťahu s týmto znamením si môžete byť istí lojálnosťou, ale aj ustavičnou podporou či tým, že vás jednoducho budú počúvať. Nie nadarmo sa toto vodné znamenie radí medzi najlepších partnerov - a ak si ho dokážete získať, v láske ste jednoznačne vyhrali. 

Pozor na túto kombináciu 

Rak je kompatibilní najmä so znameniami Rýb, Býkom a Levom. Vyhýbať by sa však mal kombinácií so znamením Blížencov, nakoľko je tento typ ľudí presným opakom pre Raka. Aj napriek tomu, že sa vraví, že protiklady sa priťahujú, v tomto prípade ide skôr o oheň a vodu - a ich spojenie je mimoriadne toxické. 

Blíženci sú považovaní za znamenie, ktoré často mení nálady a občas sa správa sebecky. Práve to je pre citlivého Raka ťažkou ranou, ktorú sa len tak nenaučí zniesť a je vysoko pravdepodobné, že mu Blíženec týmto správaním nechcene dokáže ublížiť a zraziť sebavedomie na nulu. Nehovoriac o tom, že si partner v znamení Blížencov vyžaduje aj neustály obdiv, ktorí často hľadá vo flirtovaní s inými. 

V prípade, že sa tieto dve znamenia napokon aj tak spoja, je potrebné, aby sa naučili správať k sebe o čosi lepšie - a zároveň sa dohodli na kompromisoch, ktoré budú obidvaja dodržiavať. V prípade, že poľaví čo i len jeden z nich, totiž hrozí okamžitý krach. Samozrejmosťou by mala byť aj pravidelná komunikácia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:30