pexels.com
StoryEditor

Niektoré ženy vedia zvádzať ako bohyne. Znamenia, pred ktorými muž okamžite padne na kolená

09.01.2022, 11:00
Vzťahy
Každý v sebe máme svoje čaro a charizmu, ktorou dokážeme upútať niečiu pozornosť. Avšak sú ženy, ktoré sú jednoducho od prírody o čosi zvodnejšie ako iné. Pozrite sa, ktoré znamenia majú dar zvádzať ako bohyne.

Blíženci

Jedným z najvnímavejších a najintuitívnejších znamení zverokruhu sú Blíženci, a preto sa pre nich proces zvádzania stáva jednoduchým. Vždy si všímajú okolo seba každú maličkosť, vďaka čomu pôsobia veľmi príťažlivo. Blíženci v sebe ukrývajú jedinečnú osobnosť plnú šarmu a charizmy, ktorou okamžite pútajú pozornosť. Vedia, čo a kedy povedať a vždy povedia to, čo ostatní potrebujú počuť. Využívajú svoj dôvtip, humor, pôvab a nezávislosť k tomu, aby sa stali okamžite príťažlivými a neraz sa stáva, že sa mužom z tohto znamenia rýchlo zatočí hlava.

Lev

Ženy narodené v tomto znamení na seba strhnú všetku pozornosť v momente, ako vstúpia do miestnosti. Ich aura je veľmi silná a očarujúca. Vedia, ako zaujať, pretože sa rady využívajú svoj okúzľujúci charakter. Priam z nich vyžaruje, že to nie je inak ani v posteli, a preto sú muži z ich blízkosti a spoločnosti omámení. Z Leva prekypuje vášeň a potreba sa o ňu s niekým podeliť, čo ho robí  jedným z najzvodnejším znamení zverokruhu. Keď niečo chce, dá do toho všetko a takmer vždy to aj dosiahne, bez ohľadu na náročnosť. Ďalšou príťažlivou vlastnosťou je jednoduchosť komunikácie, a to nie len verbálna. Lev tiež neskutočne dobre ovláda reč tela. Ak raz muž niekedy stretne toto znamenie, je takmer isté, že mu skončí pri nohách. 

Váhy

Ľudia narodení v znamení Váhy sú jednými z najromantickejších a pritom najpríťažlivejších znamení zverokruhu. Obdivujú krásu života, a preto je pre nich veľmi jednoduché nájsť lásku. Váhy sú veľmi vyspelé, realistické a neznesú nespravodlivosť, čo z nich robí zvodné znamenie. Poväčšine vynikajú v osobných vzťahoch a vždy sa snažia nájsť spôsob, ako vyriešiť problém čo najlogickejším spôsobom. Váhy neznášajú konflikty a nebudú sa hádať, bojovať ani sa sťažovať. Sú tak jednoduché, že na nich muži dokážu byť veľmi závislí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 00:36