profimedia
StoryEditor

Znamenie, ktoré vás očarí už na prvý pohľad. Mali by ste si však naňho dávať pozor

02.01.2022, 13:00
Vzťahy
Aj keď bola nepochybne každému od prírody nadelená nejaká charizma, ľudia narodení v ohnivom znamení z nej dostali o čosi viac.

Už od momentu, ako ich stretnete, budete mať pocit, že ste nimi okúzlení. Zo začiatku vám budú dávať more pozornosti, ktorá vám bude lichotiť a ešte skôr, než si to uvedomíte, si vás dokonalo omotajú okolo prsta. Niet sa čomu čudovať - od narodenia dostali ľudia narodení v tomto znamení dar charizmy, akú má len málokto. 

Ak stretnete Strelca, pravdepodobne vás dostane svojím vtipom a prirodzeným vystupovaním, kvôli čomu si rýchlo dokáže získať vašu dôveru. Aj ten najväčší problém dokážu zľahčiť a priniesť doň minimálne štipku humoru, a tak sa život po ich boku bude zdať zábavný a ľahší. 

Strelci sú tiež úprimné znamenia, čo je pochopiteľne dobrou vlastnosťou, no často nevedia odhadnúť mieru a preženú to. Jediná vec, v ktorej zo začiatku nemusia byť úprimnými je to, že sa v skutočnosti vzťahov boja - a dostať ich do vážneho vzťahu je takmer nemožnou úlohou. Strelci sú lámačmi sŕdc a hoc vedia, že danému človeku svojím krátkym pôsobením v jeho živote nechcú ublížiť, prednejšia im je vlastná sloboda.

Keď sa predsa len rozhodnete vzčah s týmto znamením risknúť, mali by ste sa obrniť veľkou dávkou trpezlivosti a tolerancie. Je totiž dosť pravdepodobné, že ešte na začiatkoch vzťahu bude toto znamenie často flirtovať s opačným pohlavím - a aj keď sa nemusí automaticky uchýliť k nevere, nemusí to byť pre vás príjemné. Dôležité tiež je, aby ste mali dostatok sebavedomia, nakoľko je len silným, energickým znamením a ak ste slabšej povahy, jednoducho s ním nestihnete udržať tempo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. apríl 2024 02:51