unsplash.com
StoryEditor

Začali sa vytrácať emócie k vášmu partnerovi? Pozrite sa na dôvody, kvôli ktorým ženy strácajú záujem o mužov

26.12.2021, 17:00
Vzťahy
Mnoho vzťahov bojuje o to, aby udržalo medzi sebou iskru lásky. Môže sa však stať, že ženy svoje emócie voči mužom začnú pomaly strácať alebo naopak. Pozrite sa na najčastejšie dôvody, ktoré spôsobujú stratu záujmu u žien o mužov.

Sex je povinnosť

Ženy, teraz ruku na srdce, pre ktorú sa stal sex už len sviatkom či povinnosťou? Je pravdou, že sa to môže stať vtedy, ak sa sex s mužom stane pre ženu nudným až núteným. Sex je predovšetkým o stimulácii fyzickej a emocionálnej časti dvoch ľudí, ktorí ho vykonávajú.  Ak však pri ňom mužovi začne záležať len na jeho uspokojení, žena oň stratí záujem a sex sa stane pre ňu len povinnosťou. Muži by mali ukázať, že im záleží na uspokojení aj toho druhého alebo prejaviť záujem o jeho potreby či začať v posteli experimentovať. Spokojná žena v posteli, môže byť totiž aj spokojnou partnerkou vo vzťahu.

Strata komunikácie

Mnoho vzťahov pohorelo práve na tom, že o veciach nevedeli komunikovať a po prvej hádke či probléme zo vzťahu odišli. Taktiež aj žena stráca záujem, keď muž nedokáže riešiť veci či komunikovať o nich s vážnosťou. Predsa najväčším dôkazom, že to muž so ženou myslí vážne je ten, že je vo vzťahu komunikácia na správnom mieste. Komunikácia dokáže veľa vecí vyriešiť.

Porušovanie sľubov

Ak muž neustále porušuje svoje sľuby, žene dáva najavo, že sa mu nedá veriť. Ženy v takýchto chvíľach strácajú záujem najmä vďaka tomu, že sa cítia zradené a nedodržiavanie sľubov k tomu nepochybne patrí. Ak muž niečo nedodrží, nemal by zaujať postoj vyhovárania sa či nezáujmu, ale naopak, mal by sa snažiť vysvetliť dôvody svojho konania a v budúcnosti sa im vyhnúť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:33