unsplash.com
StoryEditor

Začali sa vytrácať emócie k vášmu partnerovi? Pozrite sa na dôvody, kvôli ktorým ženy strácajú záujem o mužov

26.12.2021, 17:00
Vzťahy
Mnoho vzťahov bojuje o to, aby udržalo medzi sebou iskru lásky. Môže sa však stať, že ženy svoje emócie voči mužom začnú pomaly strácať alebo naopak. Pozrite sa na najčastejšie dôvody, ktoré spôsobujú stratu záujmu u žien o mužov.

Nedostatok záujmu

Ženy potrebujú kontrolovať mužské správanie a činy. Častokrát totiž muži zabúdajú dávať najavo svoj záujem, prestanú hovoriť to, že im na vás záleží alebo strácajú schopnosť seriózne komunikovať o dôležitých veciach. Skrátka, žena potrebuje cítiť mužský záujem. Ak bude mať dostatok pozornosti, rešpektu, dôvery či lásky, nedostane dôvod na to, aby raz záujem stratila, pretože bude mať všetko, čo od muža potrebuje.

Podvádzanie

Jednou z hlavných vecí, ktoré dokážu narušiť záujem a dôveru, je podvádzanie. Ak muž podvedie, žena sa už ťažko dokáže cítiť vo vzťahu bezpečne a romanticky. Mnoho párov sa odcudzí práve z takýchto dôvodov. V tomto momente je jedinou možnosťou muža, snaha navrátiť váš záujem späť do vzťahu. Na to však treba veľmi veľké nasadenie, žena potrebuje vidieť činy, ktorými muž dokáže, že ho to mrzí a stojí o vzťah.

Strata rešpektu

Žena očakáva, že bude neustále braná ako niečo nové a nie ako samozrejmosť. Iba tým dokáže muž prejaviť svoju úctu a rešpekt k nej. Keď nerešpektuje, znamená to, že si ju neváži, a tak žena stráca záujem. Zachrániť to môže tým, že si ju začne všímať, počúvať jej názory a ukáže jej, že je preňho prioritou číslo jeden. Nič nie je viac sexi, ako muž, ktorí svoju ženu obdivuje a nebojí sa to dať najavo.

Žena už nie je výnimočnou

Väčšina vzťahov začína najmä kvôli nezabudnuteľným momentom, ktoré spolu dvaja ľudia prežijú. Úlohou muža je, aby sa snažil udržiavať vo vzťahu iskru, kvôli ktorej je žena s ním. Ktorý žena by predsa odišla a stratila záujem o muža, pre ktorého je výnimočnou po celý čas a nie len na začiatku?

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:05