youtube.com
StoryEditor

Žena prišla na prvé rande úplne nahá, jeho reakciu by ste nečakali!

28.02.2018, 10:00
Vzťahy
V súčasnej uponáhľanej dobe plnej pracovných povinností a ľudí zahľadených do telefónov, je snáď už asi raritou, ak si ľudia nájdu partnerov v rámci reálnej osobnej komunikácie. Množstvo mladých ale aj starších si už preto zvyklo na zoznamovanie a nadväzovanie kontaktov používať sociálne siete.

Rovnako tak urobila aj táto mladá dáma, ktorej hoby je bodypainting. Svoju „obeť“ resp. muža na zoznámenie našla cez aplikáciu Tinder, ktorá slúži viac menej ako zoznamka.

Po niekoľkých dňoch chatovania sa táto dvojica rozhodla, že sa aj stretne a slová si bude radšej vymieňať zoči voči ako len na obrazovke telefónu. Na svoje prvé rande si však Joy zvolila celkom netradičný outfit.

Namiesto toho aby celé hodiny stála pred šatníkom rozmýšľajúc čo na seba, prizvala na pomoc kamarátky a spoločne sa pustili do vytvorenia úplne originálneho outfitu.

Celkom 3 hodiny strávili jeho výrobou a mladý muž túto snahu takmer ani neocenil! Odvážna kočka si namiesto odevu dala na telo len farby, no on si všimol, že na sebe nemá oblečenie až v momente, keď začalo pršať!

Joy si celý proces pred rande ako aj rande samotné zaznamenala pomocou skrytej kamery, a tak aj my teraz môžeme byť svedkami tohto bizarného stretnutia. Pozrite si ako to celé dopadlo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:40