StoryEditor

Bohatí muži do mňa investovali aj 50 tisíc korún mesačne, hovorí česká študentka Lenka

20.01.2018, 08:00
Vzťahy
24 - ročná Lenka je vysoká, štíhla, elegantná a decentne nalíčená. Práve končí štúdium na súkromnej vysokej škole. Počas štúdia si dva roky nechávala zvyšovať životný štandard bohatými sponzormi.

Čo vás motivovalo k tomu, aby ste sa zaregistrovali na stránke hledamsponzora.cz?

Asi dva roky dozadu som našla článok o tejto stránke na internete. Veľmi ma zaujala a povedala som si, že je to zaujímavé, tak prečo neskúsiť niečo iné? V tej dobe som bola po päťročnom vzťahu a mala som chuť zoznámiť sa so zaujímavými mužmi. Urobila som to skôr zo zvedavosti. Zo začiatku som bola veľmi opatrná. Nevedela som, aký typ mužov môžem čakať.

Čoho ste sa báli?

Napríklad, že to budú nespoľahliví muži ... vôbec som nevedela.

Z úchylákov ste nemali strach?

Áno, tiež. Ako hovorím, bála som sa. Bola som veľmi obozretná, ale povedala som si, prečo nie? Napokon som išla s pár mužmi na kávu. Za tie dva roky, čo som tam bola, som našla 3 dlhodobejšie vzťahy tohto typu.

Hovoríte „boli“, takže už nie ste?

Nie, už mám priateľa. Normálny vzťah.

Aha. Môžete mi najskôr povedať niečo k tým trom dlhodobým sponzorovaným vzťahom? Ako to fungovalo?

Narovinu som mu povedala, že študujem súkromnú školu, a že by mi veľmi pomohlo, keby mi platil školné a prispieval na nájom. Ďalej, že mám rada cestovanie a uvítala by som spoločné víkendy, napríklad wellness...teda, aby mi zvýšil životný štandard.

Čo chlapi na to?

Nemali s tým žiadny problém. Povedali mi, že s tým do toho idú. Teda, ak to má žena v hlave usporiadané. Keď vie, čo chce. Ale pamätám si, že na začiatku mi jeden na stretnutí povedal, že si nemôže dovoliť platiť mi školu, ubytovanie ani cestovanie, aj napriek tomu, že som to mala v profile. Tak ma pozval iba na večeru a dúfal, že zmením názor. Ja som však nepovolila. Takto to skúšalo viac mužov, avšak je potrebné si stáť za svojim názorom.

A čo za to? Aká mala byť protislužba? Predpokladám, že sex.

U niektorých áno. Tí mi povedali, že sú ženatí, hľadajú milenku, na verejnosti sa s ňou však ukazovať nechcú. Také som nechcela. Chcela som taký vzťah, aby muž nebol závislý na rodine.

To sa vám nakoniec podarilo, keď ste mali tri dlhodobé vzťahy. Môžete ich bližšie opísať?

Prvý mal 38, vlastne hľadal partnerku na založenie rodiny. Bol podnikateľ, rovnako ako ostatní. Bolo to super. Chodili sme na wellness pobyty, väčšinou na týždeň. Boli sme v Japonsku alebo v USA, v New Yorku. Mám rada veľké mestá.

Teda on platil cestu aj všetko okolo. Dával vám okrem toho aj iné peniaze?

To nie. Mojou požiadavkou bolo, aby mi platil bývanie, čo bolo asi 15 000 českých korún. Ďalej školu a nejaké ďalšie výdaje. Peniaze v obálke mi zvlášť nedával.

Koľko do vás mesačne investoval?

Ak to zhrniem, tak vrátane obedov a nejakých darčekov to bolo asi 40 alebo 50 tisíc českých korún.

Na čom váš vzťah skrachoval?

Väčšinou sa to vyparilo nejako samo. Pri druhom vzťahu sa mi stalo, že sa stretol s inou ženou. Povedala som – dobre, ok, neriešila som to. Chlapi potrebujú zmenu.

Teda, nezamilovali sa do vás ...

To asi nie. Sympatie tam boli, aj romantika. Avšak, aby sme si povedali, že sa milujeme a chceme žiť spolu do konca života, tak to nie.

Ten druhý vzťah bol aký? Čím sa líšil?

Druhý chlap mal 45 rokov, bol rozvedený a chcel sa veľa zabávať. Mal veľa času, takže chcel aj cestovať, tráviť chvíle v spoločnosti príjemnej slečny.

Denne?

To nie, asi 3x do týždňa.

A čo spoločné bývanie, to nechcel?

Spoločné bývanie som nechcela, to mi ponúkal hlavne ten prvý. Ten druhý mal peňazí dosť, bol znudený z prvého vzťahu a chcel si len užívať. Jazdiť na predĺžené víkendy.

Kam? Do Paríža? Do Ríma?

Tak, tak, v oboch mestách sme boli. On napríklad povedal „poďme niekam na dva-tri týždne“, to som si ale kvôli škole dovoliť nemohla.

Aké zvláštnosti chceli od vás? Napríklad v sexe? Striptíz, tanec pri tyči, nejaké špeciality?

No, to ani nie. Koľkokrát k sexu ani neprišlo, išli sme napríklad len na večeru a potom domov, obaja zvlášť.

A s tým druhým ste boli ako dlho?

Asi polroka a krachlo to na tom, že si našiel inú.

Aké to bolo s tretím?

Bol mladší. Mal 36. Ten už nemal toľko času, pretože veľa pracoval. Bol síce štedrý, ale až tak sa mi nevenoval. Potom som si povedala, že najlepšie to bolo asi s druhým. Bolo to asi tým vekom. Starší muži sú šťastní už len preto, že môžu ísť s niekým na večeru. S týmto sme sa videli napríklad iba raz za 14 dní, stále sme sa ponáhľali.

Nemal tých žien niekoľko?

To je otázka. Pri prvých dvoch som si bola istá, že nie. Pri tomto neviem. Ale nepátrala som po tom.

V akých odvetviach sponzori podnikali?

Prvý a tretí podnikali v IT oblasti, ten druhý v stavebníctve.

Čo považujete za najkrajší zážitok?

Bolo ich veľa.

Tak nám o nejakom povedzte.

Nespomínam si na žiadny konkrétny. Ale páčil sa mi napríklad romantický víkend v Paríži. Som na veľké mestá, takže sa mi ľúbilo hlavne v New Yorku, kde sme za týždeň všetko prešli. Times Square, Central Park ... Skúšali sme osvedčené bary.

Čo vás sklamalo? Muselo byť niečo také.

Ťažko si na niečo spomenúť. Občas sme sa na seba hnevali, nebavili sme sa, boli sme na seba ostrejší, keď sme išli na víkend. Avšak, že by prebehla nejaká hádka, to nie.

Držali ste sa napríklad za ruku?

Ako kedy a ako s kým. S tým prvým občas áno, pobozkali sme sa ... ten si vlastne chcel založiť rodinu, takže si prial, aby sa to vyvíjalo ďalej.

Ale vy ste do toho nešli. Prečo?

Nie. Ja som chcela zažiť takú skutočnú romantickú lásku. Pravé zamilovanie, ale to v tomto prípade nebolo.

Vedel o vás niekto, že ste zaregistrovaná na tejto stránke? Rodina, kamarátky?

No, vedeli, že mám nejakých bohatých partnerov, avšak ja som o nich vždy hovorila ako o normálnych vzťahoch. Nikdy som muža doma nepredstavovala. Povedala som, že náš vzťah nie je taký vážny. Ohlasy boli pozitívne. Hovorili, keď si to môžu dovoliť, tak prečo nie?

Máte nejakú zaujímavú historku? Čo vás pobavilo? Rozosmialo?

Premýšľam, niečo zábavného? Neviem. S tým druhým, ktorý bol rozvedený, tak bolo veľmi nepríjemné, že mu veľa volala jeho bývala manželka. On na to reagoval: „Prepáč, toto musí zdvihnúť.“

Žiarlili ste?

Nie, to nie. Nevedela som, či má cenu v tom pokračovať, či sa k nej nevráti. Nemala som chuť riešiť jeho minulosť. Nakoniec urobil pekné gesto a tie telefonáty už nezdvíhal.

Nejaký zlý zážitok?

To je ťažké. Nič mi nenapadá. Teda vlastne áno. S jedným mužom som bola dohodnutá na luxusnom wellnesse. Mali sme to rezervované už dlhší čas. Mali sme sa stretnúť až tam. On mi ale pár minúť predtým napísal, že sa mu pretiahne jednanie a príde neskôr. Tak som išla sama, dala som si šampanské, ale on nikde. Potom volal a ospravedlňoval sa, že to dnes nestihne, že mi to vynahradí inokedy. Všetko som musela zaplatiť sama. Ďalšia schôdzka sa už nekonala, pretože som nemala záujem. To mi stačilo a dosť ma to poučilo.

Čo napríklad Vianoce- trávili ste ich s týmito mužmi?

Nie. Vždy som bola s rodinou.

Ale vianočné darčeky vám muži dávali, nie?

To áno. Kozmetiku, parfémy, darčekové poukazy, lístky do kina, a tiež prádlo.

Aké značky? Napríklad Lise Charmel alebo Agent Provocateur?

Áno, v tom obchode sme boli tiež. Nepotrpím si na špeciálnu značku. Skôr, ak sme išli okolo niečoho, čo ma zaujalo, tak mi to kúpil. A dostávala som aj wellness pobyty.

Aj do zahraničia?

Áno, tiež. Bola som napríklad na wellness víkende v Rakúsku.

Kde?

Kde to bolo? To už presne neviem. Nikde pri jazerách.

Takých je tam dosť.

To áno, ale naozaj si nespomínam. Ale bolo to tam veľmi príjemné.

Čo by ste k tomu ešte chceli dodať?

Aby to slečny, ktoré majú problém s peniazmi, skúsili. Podľa mňa to stojí za to. Žena si rozšíri obzory. Ak by nebolo týchto vzťahov, nikdy by som sa nedostala do Ríma ... Nie je to pre každú.

Pre koho to nie je?

Pre ženy, ktoré sú veľmi slušné. Pre tie, ktorým je trápne povedať si o finančnú čiastku. Tu je nutné nastaviť pravidlá hneď na prvom stretnutí – čo áno, čo nie.

Napríklad, čo je pre vás „no-go“?

Napríklad nárokovanie si na môj všetok čas. Pre mňa je dôležité moje súkromie.

Napríklad, aby vám večer nevolal alebo nepísal?

Tak, tak ... Musí chápať, že chcem byť aj s inými ľuďmi, aby akceptoval, kedy mám čas a čo by som chcela robiť ... napríklad ísť niekam do wellnessu. Niektorý ale s mojimi podmienkami nesúhlasili. S tými som sa veľmi rýchlo rozlúčila. Ale ono to, čo človek požaduje, musí byť v rovnováhe s tým, čo sám ponúka. A muži hneď spoznajú, či slečna má čo ponúknuť alebo nie. Niektoré chcú tisíce, ale nič neponúkajú.

Čo ponúkate vy?

Príjemne strávené chvíle s peknou a inteligentnou ženou.

Čo vám to dalo?

Veľa skúseností, cestovanie, poznanie dobrých reštaurácii. Sushi bary, indické reštaurácie a tak.

Hovorili ste, že už ste odišli zo stránky. Prečo?

Mám priateľa. Normálny vzťah.

Takže presne tú romantickú lásku, po ktorej ste túžili?

Áno.

Spoznali ste ho na stránke hledamsponzora.cz?

Nie, nie. Na jednej akcii.

Vie o vašej sponzorovacej minulosti.

Nevie. Iba to, že som mala partnerov.

Vy ste mu ich prezentovali ako normálne vzťahy, však?

Áno.

Ako je na tom so „sponzorovaním“ on?

Je mladý. Začína s podnikaním, takže si nemôže dovoliť 50 tisíc mesačne, ale občas mi niečo prispeje. Ja by som to od neho ani nechcela. Teraz je to o niečom inom.

Končíte školu. Čím sa chcete živiť?

Asi cestovným ruchom. Tam sa mi tie skúsenosti budú hodiť.

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:30