profimedia
StoryEditor

Najpozitívnejšie a najnegatívnejšie vlastnosti vášho znamenia. Nájdete sa v nich?

09.12.2021, 14:00
Vzťahy
Každý máme v sebe kúsok pozitívneho, ale aj negatívneho. Aj keď by ste to chceli popierať, nezakryjete zlé vlastnosti, veď ich predsa môžete premôcť tými dobrými. Práve na to by ste sa mali zamerať, avšak najprv ich treba spoznať. Aké vlastnosti sprevádza vaše znamenie?

Dobrodružný Baran

K Baranovým prednostiam nepochybne patrí dobrodružnosť, odvážnosť a život. Baran je všestranné energické znamenie, ktoré je poväčšine pozitívne naladené. Je známy aj vďaka jeho vášnivosti, keďže sa vie do vecí pustiť celým srdcom. Naopak k jeho nedostatkom radíme predovšetkým tvrdohlavosť a impulzívnosť. Tým sa stáva Baran aj konfliktný a občas aj arogantný.

Trpezlivý Býk

Toto znamenie srší veľkorysosťou, spoľahlivosťou a ukážkovou trpezlivosťou. Býk je nezávislé znamenie či už finančne, alebo emocionálne. Okrem toho je aj vytrvalý a zlyhania sú preňho výzvou. Tak ako u Barana je Býk taktiež tvrdohlavý, občas býva hrubý či ignoruje emócie druhých. Keď nie je toto znamenie správne namotivované stáva sa lenivým. Naopak je Býk materialistický a predovšetkým vlastnícky.

Komunikatívny Blíženec

Medzi pozitíva Blíženca zaraďujeme flexibilnosť, všestrannosť a intelektuálnosť. Okrem toho je toto znamenie živé s bezchybnými komunikačnými schopnosťami. V spoločnosti s Blížencom sa nudiť nebudete, je to totiž veľmi vtipný. Naopak jeho nedostatkom je konzistentnosť, nevedia byť dlho pri jednej veci. Vie byť povrchný, úzkostlivý a trpí nedostatkom rozhodovania sa. Tým, že sa toto znamenie rado zabáva, začne sa veľmi ľahko nudiť.  

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 05:50