pexels.com
StoryEditor

Tri veci, ktoré si na vás muž všimne okamžite: Čo ich najviac odpudzuje?

05.11.2021, 16:00
Vzťahy
Jednoduché otázky, jednoduché odpovede. Muži povedali, čo si na ženách všímajú okamžite a čo ich vie poriadne odradiť.

Vzhľad zohráva veľkú rolu, najmä v deň, keď sa prvýkrát stretnete s vašim potencionálnym partnerom. Aby vzťah správne fungoval, musíte mať medzi sebou chémiu a iskru. 

Muži odpovedali: Čo si všimnú na ženách ako prvé?

MANIKÚRA

Žena by mala mať vždy upravené nechty, nehovoríme tu zrovna o dlhých farebných gélových nechtoch, stačí jemná manikúra, ktorá robí z vás robí čistú, elegantnú a upravenú ženu. Je pre nich nesmierne odpudzujúce, ak má žena ohrýzané nechty, zádery na každom druhom prste od obkusovania a nedajbože špinu za nechtami. 

PRSIA

Minulý rok toto tvrdenie potvrdila štúdia magazínu Men’s Health. Jej autori ju realizovali na vzorke vyše 6000 mužov, pričom prišli s výsledkom, ktorý nebol vôbec prekvapujúci. Až 72% nezadaných mužov sa pri kontakte s cudzími ženami pozrie na ich dekolt a v prípade, že má žena vyzývavý výstrih, sa toto číslo zvyšuje až na 89%.

VÔŇA

Prvé, čo mužovi udrie do očí pri prvom stretnutí, v tomto prípade do nosa, je vaša vôňa. Parfém vie vzbudiť v človeku emócie, nie nadarmo sa jednotlivé parfémy rozdeľujú do skupín, ako je napríklad letný a svieži, či korenistý a ťažký. Každému mužovi voní niečo iné, jeden preferuje niečo jemné a ľahké, zatiaľ čo druhému vonia niečo korenisté a vášnivé. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:10