pixabay.com
StoryEditor

Ako vás môže váš muž odhaliť pri klamstve? Na toto si dajte pozor!

11.08.2017, 10:56
Vzťahy
Každá sem tam zaklameme, niekedy v nepodstatných veciach, inokedy v zásadných. Ak nie ste majsterka klamárka, určite urobíte jednu z vecí, podľa ktorej môže váš partner zistiť, že mu práve nehovoríte pravdu. Ktoré sú to?

Premiestňujete veci

Dajte si pozor, aby ste si nedávali ruky pred seba, ak to bežne nerobíte. Alebo premiestnite nejakú vec zo stola – napríklad soľničku a podobne. Taktiež zbytočné prekladanie kabelky vás dokáže prezradiť. Človek, čo niečo pred seba pri konverzácii stavia, má podvedomí pocit, že sa musí chrániť.

Začnete žmurkať ako stroboskop

Zmena pohybov vás môže taktiež okamžite prezradiť. Nechytajte sa nosa, úst, ani zbytočne nežmurkajte. Taktiež neprerušujte očný kontakt, to dokáže opačnú stranu pri rozhovore s vami veľmi zneistiť a začne uvažovať, či mu neklamete. Očami uhýba iba veľmi neistý človek, prípadne obeť.

Začnete až príliš vysvetľovať

Ak začnete pri nejakej jeho otázke vysvetľovať do detailov, dávať informácie ktoré ani nepotrebuje, rozhadzovať rukami a vysvetľovať a vysvetľovať- to je jasný znak klamstva. Máte totiž pocit, že musíte toto klamstvo ospravedlniť aj sama pred sebou.

Odbáčate od témy

Ak sa chce baviť o niečom, o čom môže mať podozrenie, že nie je úplne v poriadku a vy sa o tom vyslovene nechcete rozprávať, naschvál meníte tému, dávate mu jasne najavo, že je za tým nejaké klamstvo. Taktiež vás prezradí, ak používate techniku, že od témy odbáčate tak, že sa ho začnete milo pýtať, aký mal deň alebo aký má názor na to a to... evidentne ho chcete obmäkčiť!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:55