Zdroj: shutterstock.com

Tip na rýchlu a chutnú večeru: Opekané bataty s parmezánom

Na túto chutnú večeru vám bude stačiť sedem ingrediencií a pár minút.

Potrebujeme:
bataty
strúhaný parmezán
olivový olej
oregano
cesnak
soľ
mleté čierne korenie

Postup:
Zemiaky si nakrájame na kúsky. Vložíme do väčšej misky, polejeme olivovým olejom, posypeme oreganom a parmezánom, pridáme pretlačený cesnak, soľ a mleté čierne korenie. Pečieme 45 minút pri teplote 200 °C . Počas pečenia zemiaky pravidelne miešame.

Náš tip: K zemiakom si môžeme pripraviť napríklad cesnakový alebo jogurtovo-limetkový dresing.

Horúce novinky

Nechajte si posielať emailom prehľad horúcich noviniek, nových trendov a chutných receptov.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.