bombardinoshutterstock.com
StoryEditor

Máme pre vás recept na najlepšie BOMBARDINO, ktoré vás stopercentne zahreje

26.11.2020, 15:20
Recepty a tipy
Prečo čakať, kým si dáte vás obľúbený drink na lyžovačke, keď si ho môžete spraviť v teple domova?

Bombardino patrí medzi jeden z najobľúbenejších drinkov lyžiarov, no aj tých, ktorí prídu na svah len preto, aby sa celý deň opaľovali na lehátkach, užívali si hudbu, dobré jedlo a pitie. Tu máte recept na tento sladký "šotík", ktorý zahreje telo aj dušu.

Bombardino

Známa klasika aprés-ski barov nielen v talianskych Alpách má viacero podôb: Pirate (vaječný koňak s rumom), Scots (vaječný koňak a whisky) alebo Calimero (vaječný koňak s espressom).

Potrebujeme:
8 cl vaječného likéru, ideálne Zabaione
4 cl brandy
4 cl mlieka
šľahačku

Postup:
V hrnčeku zmiešame likér, brandy a mlieko. Zahrejeme na teplotu 80 °C, prelejeme do pohárov a ozdobíme vyšľahanou šľahačkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Riccardo Zanatta (@rikizanna)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:18