hungarian langos
Zdroj: shutterstock.com

Tento recept si určite uložte! Pripravte si chutný, chrumkavý langoš

redakcia EVITA 25.11.2020, 10:00 Recepty a tipy
Okrem toho, že chutí fantasticky, tak vám TOTO cesto vydrží v chladničke aj týždeň! Neveríte? Vyskúšajte!

Čo budete potrebovať?

500 ml mlieka

250 ml smotany

1 kg hladkej múky

30 g droždia

1,5 - 2 lyžičky soli

Postup:

Do misky nalejeme mlieko a rozmiešame v ňom droždie. Pridáme zbytok surovín a vymiešame cesto.

Hneď ako je cesto hotové, dáme ho do uzatvorenej misky a rovno do chladničky, kde cesto nakysne.

Na druhý deň môžeme vysmážať.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Horúce novinky

Nechajte si posielať emailom prehľad horúcich noviniek, nových trendov a chutných receptov.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.