Druhá možnosť, bezpečnejšia pre začiatočníkov: Rozohrejte rúru aj s liatinovým hrncom, prípadne dvojdielnou jánskou misou. Po dosiahnutí maximálnej teploty vyklopte chlieb do rozohriatej nádoby, prikryte pokrievkou a nechajte piecť asi 20 minút.Maškrtnica.cz
StoryEditor

Vedeli ste, že zo starého chleba si môžete upiecť chipsy?

18.08.2020, 17:00
Recepty a tipy
Autor:
HN
Spôsobov využitia tejto bežnej potraviny je viac ako by sa dalo čakať.

Chlieb je obdivuhodná potravina. Nielen, že si na ňom pochutnáte, ale využijete ho aj úplne nezvyklým a nečakaným spôsobom. V galérii si pozrite tipy a spôsoby, ako sa dá užitočne využiť chlieb, ak ho už nebudete konzumovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:55