shutterstock.com
StoryEditor

Potešte svoje deti a pripravte im na raňajky sladký domáci "pribináčik"

09.04.2020, 18:45
Recepty a tipy
Predstavte si, ako vaše deti ráno vstanú a vy pre nich budete mať pripravené sladké raňajky v podobe domáceho tvarohového "pribináčika". Hor sa do toho! Potrebujete iba 3 ingrediencie.

Ako deti sme túto pochúťku zbožňovali a ani ako dospelí jej nevieme odolať. Dobrotu, ktorá je nielen chutná, ale aj zdravá radi doprajeme aj našim deťom či vnúčatám, no zopár aj malých balení vie slušne prevetrať peňaženku. Dostali ste naň práve chuť? Pripravte si ho doma podľa receptu, ktorý určite zvládne každá gazdinka.

Potrebujeme:

♥ 1 balenie mäkkého tvarohu;

♥ 1 balenie smotany na šľahanie 31%;

♥ 2 ks vanilkového cukru.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ▪Ali▪ (@ali_babicova),


Postup:
Smotanu vyšľaháme, pridáme do nej dva vanilkové cukry a poriadne premiešame. Pridáme tvaroh a opäť všetko premiešame. Miešame tak dlho, pokým zmes nebude krémová. Ak chcete, môžete pridať kakaový prášok zmiešaný s vanilkovým cukrom, aby ste docielili čokoládovú sladkú chuť.

Náš tip: Na spodok pohára, do ktorého budete pripravovať tento dezert, vložte zopár cukrom posypaných alebo klasických piškót. Na vrch môžete pridať obľúbené ovocie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:47