Zdroj: shutterstock

Vyskúšajte náš recept na domáci hamburger, ktorý si okamžite zamilujete!

Hamburger nemusí byť vždy len mäso v žemli. Pripravte si k nemu pyré zo sezónnej zeleniny a, samozrejme, nejaký dobrý šalát.

Potrebujeme na 4 porcie:
600 g mletého hovädzieho mäsa
1 väčší strúčik cesnaku
1 PL dijonskej horčice
2 sterilizované uhorky
1 vajce
pažítku
mleté korenie
soľ
olej

Postup:
Mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou uhorkou, pretlačeným cesnakom, horčicou, so soľou, s korením, pažítkou a vajíčkom. Zo zmesi vytvarujeme placky, ktoré upečieme na rozpálenom oleji alebo na plechu vystlanom papierom na pečenie, v rúre vyhriatej na 180 °C.

Horúce novinky

Nechajte si posielať emailom prehľad horúcich noviniek, nových trendov a chutných receptov.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.