shutterstock.com
StoryEditor

Nahliadnite s nami do Evita Špeciálu: Varíme spolu

31.05.2019, 11:45
Recepty a tipy
Sezóna grilovačiek, piknikov a posedení s rodinou na záhrade sa už blíži. Okrem 111 originálnych receptov a tipov sme si pre vás pripravili aj inšpiratívny príbeh jednej z najznámejších foodblogeriek na Slovensku.

V novej Evite Špeciál nájdete tieto témy...

  • Foodblogerka Monika Kóňová, ktorej fotky sú plné jedla, svetla, kvetov, bielej farby a sviežosti. Dozviete sa, ako začínal jej príbeh plný jedla a taktiež vám prezradí, ako sa dá s foodblogerstvom spraviť diera do sveta. 
  • Prekvapte na grilovačke. S našimi špeciálnymi grilovacími receptami sa tento rok postaráte o to, aby bola táto sezóna najlepšia, akú ste kedy mali. 
  • Vychutnajte si piknik s priateľmi, či už u vás na záhrade, terase alebo v parku. S receptami našej redakcie určite zahviezdite a po občerstvení sa len tak zapráši. 
  • Na svoje si prídu aj tí, ktorým sa nechce tráviť nádherné letné dni hodiny pri sporáku a rúre. Tieto nepečené dezerty sa postarajú o to, aby bola vaša chvíľa s kamarátmi pri kávičke ešte sladšia. 
  • Okrem jedál, dezertov a ďalších rôznych dobrôt, tu nájdete tipy na osviežujúce limonády, ktoré sú originálne, chutné, jednoducho také, ktoré úžasne doplnia váš stôl plný jedla. 
  • Cukrárka Miriam ,,Mimi" Šramová vám ukáže, ako postupovať pri pečení narodeninovej torty. Krok po kroku. 

... a ešte omnoho viac.  

Evita - Taká ako vy! 

Evita Špeciál Katka Kincelová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 23:34