Vyprážaný syr
Zdroj: pinterest.com

Vyskúšajte obľúbenú klasiku inak: Taliansky vyprážaný syr

Vyprážaný syr je pre nás typickým pokrmom, ktorý nikdy nesklame. Veľkou výhodou je, že sa dá vypražiť takmer každý tvrdý syr, záleží len na vašej chuti. Avšak, skúste vyskúšať namiesto trojobalu niečo iné, netradičné.

Potrebujeme:

syr Gouda;

rajčinový pretlak;

2 vajcia;

trochu mlieka;

olej na vysmážanie,

štipku soli;

hladkú múku;

strúhanku.

Postup:

Zmiešajte vajcia, rajčinový pretlak, hladkú múku a soľ. Vytvorte hladké cestíčko.

Plátky syra namočte z oboch strán a potom obaľte v strúhanke.

Vysmážajte na rozpálenom oleji. Podávajte so zemiakmi a tatárskou omáčkou.

Dobrú chuť!

Horúce novinky

Nechajte si posielať emailom prehľad horúcich noviniek, nových trendov a chutných receptov.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.