Facebook/juniorcoxnoon
StoryEditor

Chlapček má v deviatich týždňoch vlasy ako dospelý muž

07.10.2016, 08:30
Príbehy
Autor:
iDnes
Malý chlapček Cox-Noon z Veľkej Británie je na svete ešte len deväť týždňov, ale vlasy už má ako by bol v puberte. Vedľa rovnako starých detí vyzerá ako zjavenie. Väčšina jeho rovesníkov totiž nemá žiadne vlasy.

​Chlapčekova mamička Chelsea Noonová (32) hovorí, že vďaka vlasovému porastu syna trávia oveľa viac času v obchode, ako predtým. "Všetci nás zastavujú a chcú sa na syna pozrieť a fotia si ho. Neveria, že sú tie vlasy pravé a myslia si, že ide o skrytú kameru alebo vtip, "oznámila.

Chelsea je kaderníčka, ale ani ona ešte nikdy podobne vlasaté bábätko nevidela. "To, že má naozaj veľa vlasov, mi úplne prvýkrát došlo až počas jeho prvého kúpania a sušenia vlasov. Rastie mu ich veľa, rastú rýchlo a sú veľmi nepoddajné, "pokračovala.

A zatiaľ, čo niektoré bábätká majú od ležania vzadu na hlave povestné holé koliesko, malý chlapček má dosť vlasov aj tam, píše idnes.cz.

"Ľudia sa ma pýtajú, či mu ich už konečne ostrihám. Vraj by to bolo lepšie, keď sa bude potiť. Ale on je tým tak jedinečný a ja ho o tie vlásky nechcem pripraviť, "zverila sa hrdá matka v rozhovore serveru Daily Mail.

Doma má ešte dvoch synov - Mitchella (6) a Prestona (4). No ani jeden z nich ale nemal toľko vlasov ako ich mladší braček.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pribehy, menuAlias = pribehy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:37