Evita magazín
StoryEditor

Eva (35): Keď mi povedal, že má 24 rokov, bola som rada, že sedím, inak by som odpadla

08.09.2017, 15:00
Príbehy
Nie je to móda ani trend, ako by povedali konzervatívni ľudia. Aj naši starí rodičia žili v zväzkoch, kde bola staršia žena, a okrem klebetníc v okolí to v princípe nijako zvlášť neriešili. Lebo pravda je taká, že LÁSKA nepozná hranice.

Prečo milujeme mladších mužov?
"Dajte ruku hore. Koľké z vás ste uťali milo sa rozvíjajúci vzťah s mužom len preto, že bol mladší a vám sa to nezdalo ok? Viem, viem a rozumiem. Tiež som na tom bola rovnako. Pred štyrmi rokmi mi nadbiehal chlapík, ktorý bol mladší, o rok a ja som ohŕňala nosom. Tak mi osud prihral ešte mladšieho. A ten už sa kvôli takej hlúposti ako vek, odplašiť nedal, " píše Evita.

Skutočný príbeh Evy z Piešťan: Je ako ja
Priateľ Tomáš, o 8 rokov mladší, s ktorým vychováva ich spoločnú dvojročnú dcérku Sarah a Evkine deti z minulých vzťahov Erika a Simonu.
Kým som spoznala Tomáša, zažila som svoje. Dieťa s mužom, ktorý ma podviedol s mojou najlepšou kamarátkou, dlhočizný rozvod v Nemecku, kde sme žili, naťahovačky o syna... Potom život s mužom, ktorý mal peniaze, a tak si myslel, že môže všetko, a aj všetko robil, takže som ostala sama s Erikom a malou Simonou.

Vieš, ako to chodí, keď si sama s deťmi a niekto ti ich večer postráži. Vyrazíš von, do spoločnosti, medzi ľudí, uistiť sa, že nepatríš do starého železa... Sedela som pri bare, dala som si pohár vína a Tomáš si na drzovku prisadol s tým, že objednal ďalšiu rundu. Nemám problém dať sa do reči s kýmkoľvek, navyše mi bol sympatický a bol veľmi príjemný, tak som jeho spoločnosť prijala. Ale keď mi povedal, že má 24 rokov, bola som rada, že sedím, inak by som odpadla (smiech).

V ten večer sme si vymenili čísla, nič viac, vrátila som sa domov, späť do svojho života s tým, že nič sa nemení. Ale zmenilo sa. Po jeho naliehaní sme sa stretli na káve, potom zas a zas. Vravela som mu, že mám deti, on na to, že super, veď to neprekáža. Vravela som, že som o 8 rokov staršia, on na to, že vek je iba číslo.

U nás je to pravda, ja som povahou dosť bláznivá, on je na svoj vek veľmi zodpovedný, tak nejako to povahami vyvažujeme. Moja rodina sa zo začiatku tvárila skepticky, že som sa zbláznila, ale keď videli, že som šťastná, upokojili sa. Vidia, že sa netrápim, že neriešim kompromisy, že som našla niekoho, kto je ako ja a s kým si viem vytvoriť šťastie.

Za jeden rok života s Tomášom sme si stihli vybudovať domov, vycestovať na krásnu dovolenku, kde sme splodili našu dcérku. Spoznala som nové veci, také kolieskové korčule by som asi bez neho nikdy na nohy nenatiahla...
Myslím, že mužom imponujú staršie ženy, lebo vedia, čo chcú, nechcú sa im hrať hry. Keď milujú, dajú to najavo a nerobia okolo toho žiadne „tanečky“. Mladé baby dnes pozerajú na obsah peňaženiek, na autá, na značkové oblečenie a chlapi chcú normálny vzťah, v ktorom si dvaja budujú všetko spolu... Ak to obrátim, pre mňa ako pre ženu je skvelé mať pri sebe človeka, ktorý neberie veci ako samozrejmosť, ktorý pomáha s deťmi, s domácnosťou a netrvá na tradičnom rozdelení rolí žena, muž.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pribehy, menuAlias = pribehy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:22