Návrat do škôl či spoločenské akcie. Ako sa chrániť v rizikových situáciách?unsplash.com
StoryEditor

Návrat do škôl či spoločenské akcie. Ako sa chrániť v rizikových situáciách?

20.09.2021, 00:00
PR Články
Farebnú a voňavú jeseň budú tentoraz sprevádzať aj riziká spojené s pandémiou. Existuje však pomocník, ktorý už dlhodobo pomáha v boji s nákazou.

Jeseň sa už nezadržateľne blíži a s ňou prichádza aj ďalšie rizikové obdobie. V čase stále trvajúcej pandémie je podľa odborníkov hrozbou návrat detí do škôl a zároveň nástup nákazlivejšej Delta mutácie koronavírusu SARS-CoV-2.

Aby toho nebolo málo, chladnejšie mesiace prinášajú spravidla aj väčší nápor na imunitu, čo je ďalšou živnou pôdou pre zvyšovanie rizika nákazy. Na nasledujúce týždne a mesiace sa teda musíme poriadne pripraviť.

Hľadáte účinnú ochranu proti vírusom? Použite ústne a nosové spreje VIROSTOP!

Návrat do škôl či spoločenské akcie. Ako sa chrániť v rizikových situáciách? Návrat do škôl či spoločenské akcie. Ako sa chrániť v rizikových situáciách? Herb-Pharma

Osvedčený pomocník v boji s nákazou

Osvedčeným pomocníkom v boji s nákazou sú dlhodobo produkty značky VIROSTOP. Tá prerazila aj na slovenskom trhu najmä s ústnymi a nosovými sprejmi, ktoré už od druhej vlny pandémie chránia pred nákazou. Ich obľúbenosť dokazuje aj fakt, že v Európe sa už predalo viac ako 2 milióny kusov. Na Slovensku sa jedná o najpredávanejší produkt proti Covid-19.

Návrat do škôl či spoločenské akcie. Ako sa chrániť v rizikových situáciách? Návrat do škôl či spoločenské akcie. Ako sa chrániť v rizikových situáciách? Herb-Pharma

„VIROSTOP po nastriekaní do hrdla či nosa vytvára na slizniciach ochrannú bariéru, cez ktorú sa vírusy nedostanú do organizmu, a takto zabránia infekcii. Vykonaná štúdia In-Vitro potvrdila, že polyfenoly rastliny Cistus Creticus, ktoré spreje obsahujú, narúšajú proteínový obal vírusov SARS-CoV-2 a chrípky typu A a B,“ vysvetľuje špičkový maďarský virológ a klinický mikrobiológ Dr. István Jankovics.

Zastaví aj zákernejšie mutácie. Vyskúšajte VIROSTOP!

Okrem ústneho a nosového spreja si môžete svoju kolekciu doplniť aj o VIROSTOP v podobe kvapiek a kapsúl, ktoré sú doplnkovou liečbou k ústnemu a nosovému spreju. Navyše, šikovné dezinfekčné gély alebo spreje môžete mať vďaka kompaktným rozmerom neustále po ruke. Odborníci, ktorí sa podieľali na výrobe produktov VIROSTOP dodávajú, že sú vhodné už pre deti od 3 rokov a ich prírodné zloženie zaručuje bezpečnosť.

Virostop môže v súvislosti s nadchádzajúcim obdobím pomôcť chrániť nielen deti v školách, ale napríklad aj návštevníkov na spoločenských akciách či celé rodiny pri oslavách a sviatkoch. „V súvislosti s príchodom jesene je maximálne dôležitá vhodná a účinná prevencia. A práve VIROSTOP, osvedčený ochranca, ktorý je účinný aj voči novým mutáciám, nám môže pomôcť prekonať aj ďalšie rizikové obdobie,“ uzatvára Dr. Jankovics.

Viac informácií nájdete na sk.virostop.info

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:07