ZEEN by Roal
StoryEditor

Zvýšte si sebavedomie kolagénom! Čo vám jeho užívanie prinesie?

20.08.2021, 00:00
PR Články
Máloktorá žena sa v dnešnom svete môže pochváliť tým, že má vysoké sebavedomie, miluje sa taká aká je, a že by na sebe nechcela nič zmeniť. Darmo, sme skromné duše. Cesta za zdravým sebavedomím je niekedy kľukatá a nezískate ho zo dňa na deň, no morský kolagén vám môže krok za krokom pomôcť k tomu, aby ste boli so svojím odrazom v zrkadle spokojná ako po fyzickej, tak aj psychickej stránke.

Pokožka ako za mlada

Možno vás prvé vrásky už dávno zastihli, možno si na vás ešte len brúsia zuby, no jedno je isté. Za ich tvorbu môže nedostatok kolagénu. Naše telo ho totiž po 25. roku života produkuje stále menej a menej, takže pokožka prestane byť pružná a hydratovaná, čo sa prejaví práve na vejárikoch okolo očí či iných častiach tváre. Stačí si každý deň pripraviť kolagén v prášku a už po pár týždňoch sa vaša pleť bude cítiť ako za mlada. Svieža a vyhladená.

Celebritné vlasy plné lesku

Aj vy sa vždy pozastavíte nad reklamami v televízii, kde modelky prehadzujú bujnou hrivou akoby práve vstali z kresla profi kaderníka? Na to vám asi obyčajný šampón z drogérie stačiť nebude. Dôležité je vlasy vyživiť zvnútra. Pravidelné užívanie hydrolyzovaného kolagénu vám pomôže udržať vaše vlasy silné, lesklé a plné života. Kolagén totiž pôsobí priamo na vlasové folikuly, ktoré sú koreňmi vlasov zabezpečujúce ich zdravý rast a výživu.

ZEEN by Roal

Dlhé nechty aj bez manikúry

Krásne dlhé nechty boli odjakživa symbolom žien. Aj keď si ich dnes môžete nechať umelo dorobiť behom hodinky, nebolo by lepšie pochváliť sa vlastnými? Stačí im dopriať poriadnu dávku kolagénu v prášku, ktorý si každý deň rozmiešate v pohári vody a vypijete. Lámavé či rozštiepené nechty sa tak stanú minulosťou a vy ušetríte na predraženej manikúre, pretože vaše prirodzené „pazúriky” opäť nadobudnú stratenú silu.

Zbohom pomarančová koža

Celulitídou trpí takmer každá žena. Niektorá viac, iná menej. Jej prejavy vo forme tvarohovitého povrchu stehien či zadku môžete zmierniť napríklad stravou, cvičením, ale  dokonca aj morským kolagénom. Ten totiž vašu kožu spraví pružnejšou, hydratovanejšou a hladšou, takže podkožné hrbolčeky sa nedostanú na svetlo sveta a vy sa už nikdy nebudete hanbiť ukázať svoje nádherné nohy.

ZEEN by Roal

Ploché brucho bez nafukovania

Veľa žien má nízke sebavedomie kvôli vypuklému brušku, za ktoré v mnohých prípadoch ani nemôžu. Jasné, môžete sa utýrať vo fitku, no ak nemáte zdravo fungujúci tráviaci systém, tak vám k plochému bruchu nepomôže ani 100 brušákov denne. Vedeli ste, že nafukovanie môže byť sprievodným príznakom takzvaného syndrómu deravého čreva, ktoré je spôsobené narušenou bariérou jeho výstelky? Užívaním hydrolyzovaného kolagénu môžete tráviaci trakt dostať späť do normálu a zbaviť sa tak nepríjemného nafukovania či nebezpečných zápalov.

Vyspite sa do krásy a pohody

Žijeme v stresujúcom svete a nekvalitný spánok sa môže prejaviť aj na našej psychickej (ne)pohode či pokrivenom vnímaní vlastnej osoby. Máte pocit, že sa ráno budíte viac vyčerpané, než keď ste zaspávali? Trvá vám hodiny, kým vôbec zaspíte a následne nie ste cez deň schopné normálne fungovať? Tak v tom prípade by ste mali siahnuť po glycíne, ktorý sa nachádza aj v morskom kolagéne. V niekoľkých štúdiách sa totiž potvrdilo, že pomohol ľuďom nielen rýchlejšie zaspať, ale aj dosiahnuť kvalitnejší spánok

Rozhodli ste sa pomôcť svojmu sebavedomiu dostať sa na vyššiu úroveň? Vezmite život do vlastných rúk a doprajte telu všetko, čo potrebuje. Siahnite po 100 % prírodnom morskom kolagéne značky ZEEN by Roal, ktorý nájdete exkluzívne v predajniach dm drogerie markt alebo priamo na stránkach ZEEN WORLD

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:38