Inšpirujte sa Ďalekým východomAvon
StoryEditor

Inšpirujte sa Ďalekým východom

22.07.2021, 00:00
PR Články
Nebojte sa experimentovať a vneste do svojej každodennej make-up rutiny trošku exotiky. Avon prichádza s novou kolekciou inšpirovanou hlavným mestom Japonska. Či už preferujete ľahký prirodzený look alebo skôr dramatické líčenie, línia Oh So Tokyo ponúka nekonečné možnosti pre sebarealizáciu. Novú líniu si obľúbil aj oficiálny vizážista Avonu, Pavel Bauer. Ten si pre vás pripravil aj zopár inšpiratívnych tipov.

Nepodceňujte prípravu svojej pleti

Mnohé z nás nemajú v lete radi pocit ťažkého make-upu na pleti a dokonca sa aj odporúča nechať pleť v letných mesiacoch „dýchať“. „Na letné mesiace odporúčam minimalizovať použitie púdru a hutných make-upov, obzvlášť ak má žena peknú a mladú pleť,“ odporúča Pavel Bauer. Vhodnou alternatívou je napríklad podkladová báza. Novinka z rady Oh So Tokyo so zlatými čiastočkami je vhodnou voľbou pre všetky vekové kategórie i tipy pleti. Ak sa rozhodnete aj pre použitie make-upu, podkladová báza sa postará o perfektné a dlhotrvácny efekt. Okrem toho, zlaté častice rozptýlené vo vyhladzujúcom gély sú zárukou nie len potrebnej starostlivosti, ale aj hydratácie. Inšpirujte sa Ďalekým východom Inšpirujte sa Ďalekým východom Avon

Dodajte svojmu looku šmrnc

Cez deň prirodzená, večer zvodná díva. Stačí jeden tieň a váš look naberie úplne nový smer. Nebojte sa odvážnejšieho líčenia a vyskúšajte nové tiene Oh So Tokyo, ktoré nájdete až v štyroch jedinečných odtieňoch. Spájajú v sebe silu pigmentov a fixáciu vďaka svojmu magnetickému zloženiu. Kľúčové je nanášanie samotného tieňu – práve tým si prispôsobíte intenzitu. „S očnými červenými či hnedými očnými tieňmi treba pracovať opatrne, aby oko vo finále nepôsobilo unavene alebo uplakane,“ radí Pavel Bauer.

Inšpirujte sa Ďalekým východom Inšpirujte sa Ďalekým východom Avon

Perfektná linka jediným ťahom

Spoločnosť Avon prichádza s hi-tech vychytávkou v podobe kaligrafickej linky na oči Oh So Tokyo. Či už túžite po jednoduchej linke na každý deň alebo sa odvážite aj k abstraktnejším linkám – všetky vytvoríte ľavou zadnou za pár sekúnd pomocou tejto precíznej pomocníčky. Navyše je linka dostupná v troch vysoko pigmentovaných odtieňoch. Čierna klasika, sýta červená alebo krásna modrá, všetky vydržia celý deň a to bez rozmazávania!

Inšpirujte sa Ďalekým východom Inšpirujte sa Ďalekým východom Avon

Zažiarte s Avonom

Nič nedoplní opálenú pokožku ako lícenka a rozjasňovač, ktoré dodajú pleti „šťavu“. Paletka na líčka 2 v 1 Oh So Tokyo je ako stvorená pre letné líčenie. Spája v sebe matný saténový finiš so žiarivým rozjasňovačom a to v troch odtieňoch. Vyberie si naozaj každá. Nechajte si poradiť od Pavela Bauera: „V kozmetickej výbave by vám nemali chýbať bronzery a rozjasňovače, ktoré tvár krásne rozžiaria.“ Inšpirujte sa Ďalekým východom Inšpirujte sa Ďalekým východom Avon Monochromatický look je in!

Zlaďte si pery s líčkami jediným produktom. Stačí si siahnúť po novej farbe na pery a líčka Oh So Tokyo. Nie len, že je praktickým doplnkom do vašej kabelky, ale vďaka pigmentu rozptýlenom v ľahkej vodovej textúre nebola aplikácia nikdy jednoduchšia. Monochromatický vzhľad si tak vytvoríte kedykoľvek a kdekoľvek. Upustite uzdu svojej fantázii a vykúzlite look podľa vlastných predstáv.

Inšpirujte sa Ďalekým východom Inšpirujte sa Ďalekým východom Avon

Viac o spoločnosti, ako aj o výrobkoch Avon sa dozviete na www.avon.sk.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:50