Fashion obraz či štýlové zrkadlo: vytvorte si originálne dekorácie z McDonald’s príborovMeet My Lovely World
StoryEditor

Fashion obraz či štýlové zrkadlo: vytvorte si originálne dekorácie z McDonald’s príborov

20.07.2021, 00:00
PR Články
Uvažujete niekedy nad tým, ako dať použitým veciam druhú šancu a ako ich možno opätovne doma zužitkovať? McDonald’s ako líder v gastro segmente dlhodobo eliminuje používanie plastov vo svojich reštauráciách a zavádza ekologickejšie obaly na svoje produkty. Zároveň sa prostredníctvom aktuálnej kampane NAŠE PRETOŽE snaží inšpirovať zákazníkov k udržateľnejšiemu životnému štýlu. A hoci spoločnosť nedávno vymenila plastové príbory za drevené, ktoré sú plne kompostovateľné a vyrábané iba z udržateľných lesov, prináša aj niečo navyše pre tvorivé duše - kreatívne tipy od českej blogerky Meet My Lovely World ako „druhotnú“ inšpiráciu s návodom čo užitočné či pútavé sa dá vyrobiť aj z použitých drevených príborov. Samozrejme, nápadom sa medze nekladú.

Mnohí zákazníci dnes už vedia, že sieť reštaurácií rýchleho občerstvenia vymenila pred pár mesiacmi plastový príbor za drevený variant, ktorý môže byť aj skvelým kreatívnym materiálom a nemusí skončiť v odpadkovom koši. Stačí štipka predstavivosti a z umytých a vyschnutých drevených príborov z McDonald’s vytvoríte originálne zrkadlo do domácnosti či štýlový fashion obraz.

Zrkadielko, zrkadielko, kto je najkreatívnejší na svete

Fashion obraz či štýlové zrkadlo Fashion obraz či štýlové zrkadlo Meet My Lovely World Vytvorte si unikátne zrkadlo do obývačky či spálne pomocou dreveného príboru. Začnite tým, že si postupne začnete odkladať umyté dolné časti príboru. Vystrihnite si z kartónu ľubovoľný tvar (odporúčame kruh) a do stredu nalepte zozadu zrkadlo. Po okraji prednej strany kartónu začnite lepiť dolné časti príboru, ideálne teplovzdušnou pištoľou.  Postupne prejdite až do stredu, kde máte nalepené zrkadlo. Tento trendy boho doplnok oživí každú domácnosť.

Staňte sa módnou dizajnérkou

Baletka alebo modelka zo svetových mól. Staňte sa na chvíľu dizajnérkou a navrhnite jedny z najekologickejších šiat na svete. Pripravte si podklad v podobe hrubého papiera či tenkej korkovej dosky a popusťte uzdu svojej fantázie. Ako prvý krok nalepte na hrubý papier vystrihnutú ženskú siluetu. Následne začnite postupne vrstviť šaty z dolných častí drevených vidličiek. Prilepte ich buď teplovzdušnou pištoľou alebo ich v prípade využitia inej ako papierovej podložky prišite. Garantujeme vám, že tento originálny obraz zaujme na prvý pohľad. Pochváľte sa svojim dielom a jasne vyjadrite svoj názor k udržateľnosti. Meet My Lovely World

​Časti príborov, ktoré vám ostali, môžete ďalej použiť ako menovky pre bylinky.  „Zasaďte“ ich do zeminy, v ktorej máte posadené rastliny. Liehovou fixkou alebo štítkovačom označte názov rastlinky. Fashion obraz či štýlové zrkadlo Fashion obraz či štýlové zrkadlo Minidiamond blog Ako vidíte, prechod na udržateľnejší spôsob života môže byť štýlový a zábavný zároveň. Ak vás zaujíma, ako jednoducho premeniť napríklad papierový pohárik McCafé na praktickú darčekovú krabičku či pletenú závesnú vázu, kliknite na webovú stránku www.nasepretoze.sk a inšpirujte sa ďalšími tipmi. Aj malý udržateľný krok je krokom, ktorý sa počíta.

Čo ste o McDonald’s možno nevedeli:

McDonald’s naskočil na vlnu udržateľnejších riešení už pred rokmi. Málokto vie, že odpad, ktorý vzniká v prevádzkach, zamestnanci poctivo triedia už od roku 2003. Napríklad až 74 % odpadu z lokálnych reštaurácií išlo v roku 2019 na ďalšie využitie. Spolu s kampaňou Naše pretože sa spoločnosť rozhodla vylepšiť aj dlhodobý interný program s názvom Mekáč upratuje, prostredníctvom ktorého motivuje zamestnancov, aby proaktívne a ešte častejšie zbierali odpadky aj mimo reštaurácií McDonald’s. Dôvodom a inšpiráciou sú zákazníci, pre ktorých chce pomáhať vytvárať čistejšie prostredie a byť príkladným a zodpovedným susedom.

Fashion obraz či štýlové zrkadlo Fashion obraz či štýlové zrkadlo McDonald´s

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:01