Last minute ponuka na figúru do plaviekFit4you
StoryEditor

Last minute ponuka na figúru do plaviek

12.07.2021, 00:00
PR Články
Leto sa nás opýta, ako sme sa stravovali v zime. Povedia si asi všetci, ktorí sa rozhodnú kúpiť si najnovší hit plaviek tejto letnej sezóny. Ak patríte medzi tých, ktorí si dopriali a namiesto počítania kalórií si gurmánsky užívali, vyhovárať sa už asi nemá zmysel. Stále však máte možnosť za krátky čas vylepšiť pokazené skóre.

Rozhodli ste sa schudnúť? Alebo máte za cieľ upraviť svoju postavu k vašej spokojnosti?

Tu sú štyri zásady ako na to.

  1. Raňajky sú základ dňa. Mali by byť vyvážené a obsahovať správny pomer sacharidov, tukov a samozrejme bielkovín. Najzradnejšie je obmedzovať sa v jedle a nútiť metabolizmus, aby si odkladal na horšie časy. Zdravou voľbou môže byť ovsená kaša s chia - semiačkami, praženica s celozrnným krajcom chleba, či jogurt s ovocím. Pre tých, ktorí chcete  efektívne upraviť hmotnosť a cítiť sa ľahšie je tu možnosť siahnuť po náhradnej výživnej alternatíve v podobe diétnych Fit4you Shakoch v príchutiach Čokoláda, Piňa Colada, Jahody a Vanilka. Last minute ponuka na figúru do plaviek Last minute ponuka na figúru do plaviek Fit4you

Fit4you Diet Shake je sušený nápoj, ktorý má  znížený obsah cukru a je určený na regulovanie telesného tuku. Je obohatený aminokyselinou L-Karnitín, ktorá prepravuje mastné kyseliny do svalstva. Tým sa následne spaľujú a vytvára sa z nich energia. Bonusom je, že  obsahuje aj antioxidant, vitamín C, ktorý prispieva k udržaniu správneho fungovania imunitného systému. Ide o tekutú náhradu stravy, ktorá je pre telo ľahko stráviteľná a navyše bohatá na vitamíny a minerály. Je skvelou náhradou jedla počas dňa, ako doplnok k pestrej a vyváženej strave. Priaznivý účinok Fit4you Diet Shakov dosiahnete pri dennom príjme 200 mg a doplníte aj odporúčaný denný príjem vitamínu C. Priaznivcov si našiel medzi vyťaženými ľuďmi, ktorí uprednostňujú výdatnú zdravú stravu, ale nemajú čas variť. Rovnako ho ocenia športovci a ľudia s pravidelnou športovou aktivitou po náročných tréningoch. Ak máte pevnú vôľu a chcete aby sa výsledky dostavili čo najskôr,  riešením pre vás by mohla byť 7 až 21 dňová kúra, v rámci ktorej vymeníte klasické raňajky a večeru za Fit4you Diet Shake podľa požadovanej príchute.

  1. Pitný režim nadovšetko. Čistá voda je pri chudnutí absolútne kľúčová, zrýchľuje metabolizmus. V letných horúčavách je optimálne množstvo tekutín 2-3 L denne. Nečakajte kým sa dostaví pocit smädu, hydratujte zvnútra. Odmenou bude krásna zdravšia pleť a vyhnete sa bolestiam hlavy. Vypitie približne 500 ml vody zvyšuje rýchlosť metabolizmu u zdravých mužov a žien až o 30%. Nárast nastáva do 10 minút po konzumácii, ale maximum zrýchlenia sa dostavuje po 30 až 40 minútach.

Last minute ponuka na figúru do plaviek Last minute ponuka na figúru do plaviek Fit4you

  1. Hýbte sa! Akákoľvek športová aktivita vás pri chudnutí nakopne. Obujte si tenisky a choďte sa prejsť, behajte, plávajte. Športom si výrazne zlepšíte kondíciu a zrýchlite metabolizmus. Nezabúdajte, že spaľovanie pri pohybe sa začína už po 20 minúte. Ak potrebujete rýchlo doplniť energiu, sú tu pre vás rôzne možnosti, napríklad proteínová Fit4you tyčinka v rôznych príchutiach.
  2. To posledné, ale pritom najdôležitejšie, na čo by ste mali myslieť je, že chudnutie sa začína v hlave. Vaša motivácia vyzerať lepšie v plavkách, sa môže zmeniť na túžbu mať sa skutočne rád. Dopriať telu to, čo naozaj potrebuje dlhodobo, nielen v lete, aby ste sa cítili nielen krásni, ale hlavne zdraví a vitálni. So správnym životným štýlom si budete môcť štýlové plavky obliecť aj v inom ročnom období a bez výčitiek.

Fit4you výživové produkty si môžete zakúpiť na e-shope ale aj v sieti dm- drogerií.

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:36