3 tipy ako byť ženou, ktorou ste vždy túžili byťwww.bewitch.design
StoryEditor

3 tipy ako byť ženou, ktorou ste vždy túžili byť

14.06.2021, 00:00
PR Články
Ak sa vám stáva, že sa necítite celkom vo svojej koži a neviete čo s tým, nezúfajte! Vyspovedali sme úspešnú podnikateľku, ktorej cieľom je pomáhať ženám cítiť sa výnimočne, a zároveň vytvárať deťom šancu na lepší život. Poradí vám tri účinné tipy, ako objaviť mágiu v každej z nás.

Poznáte ten pocit, idete unavená z práce a na ulici vidíte ženu, za ktorou sa s obdivom otočíte? Pomyslíte si: ,,kiežby som mohla byť ako ona” - viac sexy, zaujímavejšia, úspešnejšia. Dobrou správou je, že nech už chcete byť akákoľvek, môžete! Je to jednoduchšie, ako by sa mohlo zdať. Ide len o vás, vaše vyžarovanie, a možno nakoniec zistíte, že ani len netušíte, aká nádherná a zaujímavá žena vlastne ste. Skúste tieto tipy a pozitívna zmena sa určite dostaví.

Začnite si veriť

Takmer každá z nás si v živote prešla obdobím, kedy absolútne netušila, čo chce v živote robiť, a kým vlastne je. „Nebolo to inak ani u mňa. Až vďaka jednej knihe som si uvedomila, že by som chcela vytvoriť niečo, čo by ľudí tešilo, a zároveň pomáhalo deťom. Vďaka svojmu kočovnému spôsobu života, kedy som každých pár mesiacov žila v inej krajine som pochopila,  že nezáleží na tom, kde sa človek narodí, ale či dostane príležitosť a vhodné podmienky pre rozvoj svojho talentu a potenciálu. Myslím, že každé dieťa by túto možnosť malo dostať, preto som sa rozhodla k tomu prispieť,“ vysvetľuje svoje začiatky Ivona Harčarová, zakladateľka Be Witch.

Myšlienka vysnívaného života môže byť jasná, no aj tak sa môže zdať nedosiahnuteľná. Dôvod je jednoduchý - neveríme si! Často si myslíme, že nemôžeme prísť s novým nápadom, pretože všetko už existuje. To je presne ono, nejde totiž o to, prísť s niečím úplne novým. Ide o to vytvoriť niečo, na čom naozaj záleží. Niečo, do čoho vložíme svoje srdce, a čo tento svet trochu zlepší aspoň pre pár ľudí. Niekedy totiž aj jednoduchý nápad môže v sebe skrývať veľký potenciál, pokiaľ si začnete veriť.

3 tipy ako byť ženou, ktorou ste vždy túžili byť 3 tipy ako byť ženou, ktorou ste vždy túžili byť www.bewitch.design „Dva roky som márne hľadala dámsky kostým, ktorý by spĺňal moje požiadavky kvality, nadčasového štýlu, jedinečnosti, a stále bol pohodlný i cenovo dostupný. Jedného rána som sa zobudila a opýtala som sa sama seba – prečo si ho sama nenavrhneš a neušiješ? A tak sa aj stalo! Spojila som teda to, na čo mám talent (kreslenie), s mojou vášňou (móda), hobby (mágia), a mojim životným údelom (pomoc druhým). Tak vznikol nápad založiť BeWitch,“ spomína Ivona Harčarová. Samozrejme, ženy sa hneď začali na jej biely kostým Sybil Leek pýtať. Mali totiž rovnaký problém nájsť pre seba niečo podobné. Tak prišla myšlienka vytvorenia celej kolekcie, kde z každého predaného kúsku oblečenia prispievajú detskej nadácii, ktorá poskytuje komplexnú podporu a pomoc znevýhodneným a opusteným deťom, s cieľom umožniť im zdravý a bezpečný život v rodinnom prostredí. Nerobíte tak radosť iba sama seba, ale prinášate kúsok kúzla aj deťom.

Zistite kto ste a žite podľa seba

Ľudia sú spoločnosťou tlačení k životu, ktorý spĺňa určité ,,spoločenské normy” a čokoľvek mimo nich je považované za zvláštne. Vďaka tomu máme pocit, ako keby žiť svoj život po svojom bolo niečo zlé a budeme kvôli tomu odsúdení. Musíte byť spoločenská, rada sa baviť, v určitom veku sa vydať, mať deti a podobné dogmy spoločnosti. Každá sme však iná a šťastie nám nezabezpečí pridržiavať sa cudzích pravidiel.

3 tipy ako byť ženou, ktorou ste vždy túžili byť 3 tipy ako byť ženou, ktorou ste vždy túžili byť www.bewitch.design „Trvalo mi dlho, kým som sa rozhodla opýtať sama seba, čo vlastne chcem. Kreativita u mňa prichádza v momente, kedy vypnem od všetkého a od všetkých aspoň na pár hodín, a napríklad len niekde sedím a pozorujem život okolo seba. Sila prítomného okamihu má rozhodne niečo do seba! Milujem spoločnosť svojich priateľov a rodiny, ale rovnako aj svoj čas osamote. Vyberám si ako, a s kým trávim svoj voľný čas. Toto zistenie mi dáva pocit pokoja a slobody,“ odporúča Ivona.  Čas je totiž to jediné, čo sa nedá v živote kúpiť, nahradiť, ani ovládať - skrátka plynie. Môžeme si vybrať, či ho využijeme, alebo ho budeme ignorovať a žiť v akomsi predpísanom kolobehu spoločnosti.

Objavte v sebe mystickú čarodejnicu

Ani si to neuvedomujeme, ale či už tomu veríme alebo nie, život každej z nás sprevádza a ovplyvňuje každodenná mágia. Máte radi sviečky? Pijete bylinkové čaje, keď sa necítite dobre alebo nemôžete zaspať? Priťahuje vás mesiac, či oceán? Cvičíte jogu? Zdá sa vám to známe? Pretože aj to je mágia, ktorá je dôležitou súčasťou modernej spoločnosti. Rozhodne to nie je len záležitosť šarlatánov, ktorí praktizujú kúzla a organizujú zvláštne sabaty. Je to hlavne o pochopení vlastnej osobnosti a vnímaní samej seba. Iba spojenie so sebou, seba-láska a sebavedomie nám môžu pomôcť vytvoriť si život, v ktorom budeme skutočne šťastné. „V Be Witch sa držíme myšlienky, že v každej z nás je kúsok čarodejnice. Každá žena má v sebe silu cítiť sa nádherne, pretože každá jedna žena si to aj skutočne zaslúži,“ hovorí Ivona Harčarová.

3 tipy ako byť ženou, ktorou ste vždy túžili byť 3 tipy ako byť ženou, ktorou ste vždy túžili byť www.bewitch.design Ivona vo svojom súkromí aj práci apeluje na seba-lásku a spojenie žien s prírodou. Naše dámske kostýmy v sebe nesú kúsok kúzla a značka sa zameriava na božský pocit ženy, ktorý si môžete dopriať každý deň. Snažíme sa, aby ženy našli cestu sami k sebe,“ uzatvára Ivona. Ak sa však rozhodnete kúpiť si kúsok oblečenia, v ktorom sa budete cítiť neodolateľne, alebo si užijete bylinkový kúpeľ, či si len večer zapálite sviečku je na vás. Dôležité je, že si doprajete chvíľu pre seba takým spôsobom, ako si to vy sami želáte. Netreba podceňovať čas osamote, vie byť liečivý.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 17:06