Nekonečné letné zážitkyCCC
StoryEditor

Nekonečné letné zážitky

16.06.2021, 00:00
PR Články
Záhrada je váš nový domov. Nábrežia sú vašim ihriskom, pokosená tráva, kamienky a piesok vašim najlepším priateľom. Slnko sa na všetku tú krásu pozerá, na nebi ani obláčika - a vy viete, že presne tieto chvíle strávené vonku vás v spomienkach zahrejú aj v daždivých dňoch.

Kedy bezpečne viete, že začalo to pravé leto? Vtedy, keď sa váš šatník rozžiari bielou, kvetmi a pastelovými farbami. Vtedy, keď vám a celej rodine stačí na dopoludnie veľký šťavnatý melón a na obed niečo malé z grilu...nechce sa vám obúvať, no keď tak urobíte, spravte to pohodlne a štýlovo.

Ukážte ich!

Nohy „na vzduchu“ sú spokojné a šťastné nohy. Doprajte im ho s najnovšou letnou kolekciou topánok Sprandi a Lasocki čo najviac – a zároveň od 10. júna doprajte viac aj sebe. Týmto dátumom začína v kamenných obchodoch, na stránke www.ccc.eu/sk a v aplikácii atraktívny výpredaj obuvi a doplnkov z najnovšej kolekcie. Tešiť sa môžete až na 50 % zľavy.

K vode - skočiť do topánok, ísť si kúpiť nanuk, vyskočiť z topánok a šup späť do vody? S najnovšími trendovými topánkami k vode to bude hračka.

Nekonečné letné zážitky Nekonečné letné zážitky CCC Do lunaparku – obuť sa vzdušne, pekne, pohodlne a tak, aby ani pri vystrájaní a divokých jazdách na kolotočoch neskĺzla topánočka z nôžky? S najnovšími sandálikmi od Lasocki pre celú rodinu to považujte za vybavené.

Nekonečné letné zážitky Nekonečné letné zážitky CCC Zdravo, pohodlne, no najmä vzdušne

Všetko, čo vy a celá rodina potrebujete, nájdete v najnovšej kolekcii CCC. Najnovšie topánky z kolekcie Lasocki a športovo ladenej kolekcie Sprandi je radosť kombinovať s akýmkoľvek štýlom oblečenia. Vyberú si medzi nimi malí aj veľkí fajnšmekri, milovníci najnovších módnych trendov ale aj tí, ktorí nedajú dopustiť na overenú klasiku. Dobrou správou je, že aj pri detskej obuvi sa môžete spoľahnúť na to, že vaše najväčšie poklady sú obuté zdravo. Dizajnéri detskej kolekcie úzko spolupracujú s tímom expertov na zdravé detské nôžky a do produktovej rady pribudli aj kúsky priateľské k prírode s označením Eco friendly.

Všetky novinky kolekcií Sprandi a Lasocki nájdete v kamenných prevádzkach a online na www.ccc.eu/sk.

Nekonečné letné zážitky Nekonečné letné zážitky CCC

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 07:35