Parfémové vône celebrít, ktoré zbožňuje celý svetNotino
StoryEditor

Parfémové vône celebrít, ktoré zbožňuje celý svet

09.06.2021, 00:00
PR Články
Sú slávne, bohaté a úspešné. Svet ich obdivuje a leží im pri nohách. Celebrity – herci, speváci, influenceri vedia, ako zo svojej slávy vyťažiť. A tak si môžete kúpiť aj parfémové vône celebrít a na okamih sa ocitnúť v ich koži.

S celebritami, ktoré majú vlastné parfémové vône, sa roztrhlo vrece

Slávne speváčky a speváci, herečky a herci, návrhári, športovci alebo influenceri majú svojich verných fanúšikov, ktorí sledujú každý ich krok. Pre mnohých sú vzormi udávajúcimi trendy, a aj preto prinášajú na trh svoje značky oblečenia, doplnkov, kozmetiky alebo parfémov. Prezentujú ich na červenom koberci, ich sociálne siete sú plné lákavo vyzerajúcich fotografií a neboja sa šokovať niečím novým. Kým niektoré parfémové vône celebrít sú naozaj skvostom, iné sú len dobrou reklamou. Ktoré voňavky stoja za zmienku?

Justin Bieber prekvapil

Kto by ho nepoznal? Justin Bieber začínal svoju kariéru ako rozkošný chlapec, no dnes je z neho výrazný mladý muž s úspešnou kariérou. Jeho parfumovaná voda Girlfriend poteší ženy, ktoré preferujú sladšie vône s romantickým nádychom. Voňavka Justin Bieber Collector je luxusným kúskom pre náročnejšie nošteky a parfumovaná voda Someday je opojnou ženskou vôňou vhodnou na leto.

Parfémové vône celebrít, ktoré zbožňuje celý svet Parfémové vône celebrít, ktoré zbožňuje celý svet Notino

Parfémy s logom Justin Bieber majú spoločné nielen lahodné kvetinové a ovocné tóny, ale aj neprehliadnuteľné flakóny a prekvapivo dobrú výdrž. Príjemným bonusom sú ceny, pri ktorých peňaženka nezaplače. Ten Justin proste vie, čo na ženy platí. Na svoje si príde každá.

Parfémové vône celebrít, ktoré zbožňuje celý svet Parfémové vône celebrít, ktoré zbožňuje celý svet Notino

Krásna ako Ariana Grande alebo Jennifer Lopez

Pôvabná speváčka Ariana Grande vypredáva veľké koncertné haly a stojí aj za neprehliadnuteľnými parfémami, ktoré sú pastvou pre oči i nošteky. Vône Ariana Grande sú hravé, veselé a plné energie, ktorá srší aj z tejto mladej dámy. Parfumovaná voda  Ariana Grande Sweet Like Candy si vás získa dlhotrvácnou sladkou vôňou tvorenou ovocnými a kvetinovými tónmi. Ružový flakón s plyšovou ozdobou skrášli vašu kozmetickú poličku. Vďaka voňavke Cloud sa ocitnete v siedmom nebi a pocítite nekonečnú radosť. Zabudnúť nesmieme ani na sladkú Ariana Grande Moonlight, ktorej pôvab si získa aj mladé dievčatá.

Parfémové vône celebrít, ktoré zbožňuje celý svet Parfémové vône celebrít, ktoré zbožňuje celý svet Notino Na kvetinové vône vsádza aj latino diva Jennifer Lopez. K jej najvydarenejším počinom patria kúsky ako Live, Live Luxe alebo Still, ktoré prekvapia svojou ľahkosťou a energiou. Ktorú z nich vyskúšate ako prvú?

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:39