Päť tipov pre žiarivú a sviežu pleť s novinkami od Yves RocherYves Rocher
StoryEditor

Päť tipov pre žiarivú a sviežu pleť s novinkami od Yves Rocher

12.05.2021, 00:00
PR Články
Mestské znečistenie, stres alebo nesprávne odličovanie predstavujú pre našu pleť hrozbu: chýba jej kyslík a dostatok hydratácie. Pritom stačí málo, aby naša pleť znovu našla stratenú rovnováhu. Objavte novinky od Yves Rocher a doprajte pleti všetko, čo potrebuje.

Ste večer príliš unavená na dôkladné odlíčenie alebo nenosíte make-up, tak si vravíte, že čistenie nie je potrebné? A ráno zase nestíhate, takže sotva tvár opláchnete a bežíte do práce? Opomínanie dôležitého kroku v beauty rutine ale pleti nesvedčí. Dôkladné odlíčenie a odstránenie nečistôt nahromadených počas celého dňa je základom pre to, aby v noci pleť mohla voľne dýchať a regenerovať. Ráno je zase mimo iné dôležité pleť pripraviť na aplikáciu ďalších produktov starostlivosti o pleť.

Päť tipov pre žiarivú a sviežu pleť s novinkami od Yves Rocher Päť tipov pre žiarivú a sviežu pleť s novinkami od Yves Rocher Yves Rocher

Čistenie je základ

Značka Yves Rocher ponúka nový rad čistiacich a odličovacích produktov, z ktorých si vyberie naozaj každý. Nech už máte pleť citlivú a suchú alebo naopak mastnú a náchylnú k nedokonalostiam, môžete si vybrať produkt a textúru presne podľa svojich potrieb. Vyskúšajte napríklad Odličovacie želé 3v1. Obsahuje morskú riasu Tetraselmis pestovanú na pobreží Bretónska. Nielenže skvele odstráni make-up a pleť vyčistí, ale zároveň ju detoxikuje, okysličuje a dodáva jej potrebnú hydratáciu.

Výber správnej starostlivosti

Každý typ pleti vyžaduje inú starostlivosť. Suchá pleť potrebuje hydratovať, zrelá poriadne vyživovať a citlivá zase ocení produkty bez parfumácie. Pokiaľ si nie ste istá, aký typ pleti máte, využite služieb kozmetických poradkýň alebo dermatológov. Vyskúšať môžete i diagnostiku online na stránkach Yves Rocher. Len správny výber produktov dodá vašej pleti všetko, čo si žiada.

Vyvážená strava a pitný režim

Snažte sa za celý deň vypiť minimálne 1,5 až dva litre pramenitej vody. Voda regeneruje kožné tkanivo, zvyšuje elasticitu pleti a vyrovnáva teplotu v tele. Tieto procesy spomaľujú prejavy starnutia ako sú vrásky a drobné linky. Do svojho jedálničku zaraďte viac vitamínov a antioxidantov. Antioxidanty ako je napríklad kakao, tymián, vlašské orechy alebo zázvor pôsobia ako štít proti voľným radikálom.

Krémy s ochranným faktorom

Slniečko už všetci netrpezlivo očakávame, avšak na našej pleti môže napáchať nepekné škody. Krémy s UV filtrom by sa mali používať celoročne a mali by byť súčasťou našej kozmetickej rutiny. Chránia pleť pred negatívnymi účinkami slnečného žiarenia, a to i počas dní, kedy je slnko pod mrakom.

Tvárová jóga

Beháte, chodíte na vychádzky a pravidelne cvičíte, aby ste sa udržiavala v kondícii? A čo tak dopriať podobný luxus i svojej pleti? Na internete nájdete množstvo videí a návodov, ako na to. Tip pre hladké čelo bez vrások: Pridržte hornú časť čela pri línii vlasov tak, aby bolo hladké, a zdvíhajte a vracajte obočie späť do pôvodnej polohy, bez toho aby ste sa zamračila.

Päť tipov pre žiarivú a sviežu pleť s novinkami od Yves Rocher Päť tipov pre žiarivú a sviežu pleť s novinkami od Yves Rocher Yves Rocher

www.yves-rocher.sk

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:24