Splňte si svoj sen o dlhých vlasoch!Carpathia
StoryEditor

Splňte si svoj sen o dlhých vlasoch!

24.03.2021, 23:00
PR Články
Aj vy túžite po dlhých a hustých vlasoch? Niet sa čo diviť. Husté a zdravo vyzerajúce vlasy sú predsa symbolom krásy snáď v každej kultúre. Ak ale máte pocit, že ste skúsili všetky lacnejšie aj drahšie „zázraky“ na rast vlasov a nič nezabralo, možno je čas nechať to na prírodu - na tú vo fľaštičke Carpathia Herbarium.

Naše vlasy rastú v rastovom cykle, ktorý má tri fázy. Anagén – hlavnú rastovú fázu, kedy je vlasový folikul najaktívnejší, katagén – prechodná fáza, kedy vlas prestáva rásť no z pokožky nevypadne a posledná fáza sa nazýva telogén. Vtedy je vlas stále zachytený vo vlasovom folikule no nerastie. Pri podráždení pokožky sa vlas v tejto fáze môže uvoľniť a vypadne.

Na jednotlivé fázy cyklu a hlavne na tú rastovú majú vplyv rôzne faktory: od genetiky, cez vek a životný štýl až po výber správnej kozmetiky. A práve poslednú menovanú môžete ovplyvniť.

Splňte si svoj sen o dlhých vlasoch! Splňte si svoj sen o dlhých vlasoch! Carpathia Cesta ku krásnym a dlhým vlasom totiž začína výberom toho správneho šampónu. Pomocnú ruku všetkým ženám túžiacim po dlhých vlasoch podáva slovenská značka Carpathia Herbarium s prírodným šampónom na rast a lesk vlasov.

 3-kombinácia, ktorá zobudí vaše vlasy

O sile bylín na rôzne problémy vedeli už naše babičky. Tieto ich recepty sa ale v dnešnej spoločnosti pomaly vytrácajú a my zabúdame, že cestu ku krásnym vlasom nám ponúka práve príroda. Preto v šampóne Carpathia Herbarium nájdete najúčinnejšiu troj-kombináciu pre podporu rastu vlasov:

Šalvia - jemne čistí a pôsobí preventívne proti vzniku lupín. Podporuje rast nových vlasov a zabezpečuje ich zdravý vzhľad. Pri používaní šalvie sú vlasy jemnejšie a lesklejšie.

Splňte si svoj sen o dlhých vlasoch! Splňte si svoj sen o dlhých vlasoch! Carpathia Lipa malolistá - upokojuje pokožku hlavy a zvyšuje lesk a pružnosť vlasov. Výťažky z lipy dodávajú výživu vlasovým folikulom a tak pomáhajú podporovať rast nových vlasov.

Nechtík lekársky - upokojuje a zvláčňuje pokožku. Napomáha vlasom prirodzene sa regenerovať a rásť oveľa rýchlejšie.

Prírodný šampón Carpathia Herbarium na rast a lesk vlasov je 100%  vegánsky a neobsahuje parabény, silikóny ani syntetické farbivá. Tento jemný prírodný šampón obsahuje jedinečnú kombináciu extraktov z karpatských byliniek, ktoré vaše vlasy ocenia a vy uvidíte zmenu už po prvom použití.

Splňte si svoj sen o dlhých vlasoch! Splňte si svoj sen o dlhých vlasoch! Carpathia Výrobky Carpathia Herbarium nájdete v eshope www.carpathiaherbarium.com alebo vo svojej drogérii. Vyskúšať môžete aj ďalšiu kozmetiku z tejto značky ako výživné kondicionéry, krém na ruky či zvláčňujúce prírodné telové mlieko.

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:53