Po čom muži tajne túžia v sexe, ale takmer nikdy to nepovedia nahlasnovymuz.sk
StoryEditor

Po čom muži tajne túžia v sexe, ale takmer nikdy to nepovedia nahlas

07.02.2021, 23:00
PR Články
Ženy ako bytosti sú energeticky prijímajúce a vyžarujúce. Prirodzená vlastnosť ženy je, že je magnetická a mužov priťahuje. Ak sa dokáže spojiť so svojou vnútornou krásou a vyžarovaním, dokáže muža pritiahnuť a zaujať na stovky metrov.

A tu nejde len o fyzickú krásu alebo tvar postavy. Niektoré ženy veľmi dobre vedia, ako vyžarovať a byť doslova ako magnety. Muž je energeticky opačný, teda dávajúci, a je priťahovaný k žene.

Prakticky to znamená, že žena, ktorá vie vyžarovať svoju príťažlivosť, si vie pritiahnuť viacerých mužov. Byť zvádzaná je pre niektoré ženy samozrejmá vec. Prijatie či odmietnutie nápadníka je doména žien. A sú na to bežne zvyknuté. Priemerne pekná žena sa pri bežnom kontakte dostane denne k niekoľkým nápadníkom, či už v reálnom, alebo online svete.

Muži v mladom veku si prechádzajú obdobím, kedy sa učia, ako mať sex so ženou a v rámci tohto obdobia si zažijú množstvo odmietnutí. Prechádzajú životom s tým vedomím, že o sex sa musia nejakým spôsobom usilovať, snažiť a doslova si ho zaslúžiť. A vo väčšine prípadov dostanú odpoveď „NIE“. Pre niektorých mužov je to neuveriteľne únavné a frustrujúce.

Väčšina žien prirodzene očakáva, že ju muž osloví, pozve von, vypýta si kontakt, chytí za ruku, pobozká, objíme atď. Energeticky je to prirodzené a príroda to tak nastavila. Pre ženu môže byť veľmi zaujímavé to celé otočiť a byť tá aktívna, ktorá oslovuje, chytá za ruku, bozkáva sa prvá a aj navrhne sex a je dominantná. Jeden z veľkých strachov, ktoré ženy prežívajú je, že to bude spoločensky  odmietnuté a ona bude považovaná za povoľnú.

Ten strach je tak silne zakorenený v kolektívnom nevedomí, že mnoho žien ho nedokáže prekonať. A to ešte nehovorím o tom, s akými všetkými strachmi a škodlivými presvedčeniami žijú ľudia kvôli rôznym druhom náboženstiev. Žijeme vo svete, kde spoločnosť súdi ženu, ktorej sa sex páči a sama ho iniciuje.

Z rozhovorov s mužmi viem, že zahájenie a otvorená žiadosť o sex, nie je bežnou výbavou priemernej ženy. Niektorí muži dokonca túžia po tom, aby mohli byť premožený sexuálnou túžbou ženy a mohli sa žene odovzdať. Pre mnohé ženy to je nekomfortné, pre niektoré dokonca nepredstaviteľné, aby mužovi dali najavo, že chcú sex.

Muži často túžia oslobodiť sa z role „lovca“ a radi sa nechajú zvádzať od ženy. Vymeniť si občas tieto role je ohromne oslobodzujúce. Raz som zvádzaný a potom zvádzam ja. Pozývam k tomuto partnerov, aby upustili od zaužívaných stereotypov a vystriedali si obe role. Z môjho pohľadu, keby toto zahŕňal intímny vzťah, veľmi by sa tým znížila potreba kohokoľvek zo vzťahu hľadať tieto veci inde. Môže to byť z dlhodobého hľadiska podporujúce pre vzťah a intímny život.

Taktiež to môže byť výživná debata na tému, kto iniciuje sex v našom vzťahu. Ako často a akým spôsobom si to prajete? Je to jeden z dôvodov, prečo muži využívali platených sexuálnych služieb. Aby si mohli zažiť pocit, že budú zvádzaní. Žena s nimi bude chcieť mať sex a otvorene to dá najavo.

Prečo muži túžia po tom, aby žena prevzala iniciatívu a kontrolu

Možno vás to prekvapí a možno nie. Mnoho mužov túži po tom, aby zažili občas pri sexe to, že nad nimi žena prevezme kontrolu. Doslova sa ich zmocní. Väčšinou ide o mužov, ktorí sú už unavení z role chlebodarcu alebo v práci majú vedúce funkcie. Zároveň s tým môže byť spojení strach na oboch stranách, niečo podobné si dovoliť.

Avšak keď si to dovolíte, je to veľmi oslobodzujúce. Ak nad mužom v živote niekto dominuje, v sexe bude radšej preferovať, keď môže prevziať moc. Avšak aj títo muži môžu mať záujem určitým spôsobom vzdať sa pri sexe kontroly.

Mužská túžba po ženskej dominancii je pomerne častý prejav, ktorým sa muži až tak nechvália. Je to pre mnohých veľmi zraniteľná téma. Nielen vo vzťahu. Týmto sa muži veľmi nechvália ani medzi kamarátmi. Potrebujú veľmi bezpečné prostredie, aby sa dokázali v tejto téme otvoriť. Veľké množstvo mužov si od vedúcej roly vo vzťahu chce odpočinúť a aspoň občas sa plne odovzdať.

Spôsoby, ako si môžete prehodiť role, sú rôzne. Môžete začať pri iniciovaní sexu, pri predohre, rôzne polohy pri sexe, napríklad keď ste hore, alebo môžete experimentovať aj so zamedzením pohybu a hry s tým spojené. Niektorí muži túžia zažiť, aby ich žena priviazala o posteľ a poriadne si to s nimi „rozdala“. Iní túžia po tom, aby im bolo znehybnené celé telo alebo len zaviazať oči. Niektorí milujú, že im žena odoprie sex a „naťahuje“ ich, alebo odďaľuje ich vlastný orgazmus.

Môžete sa vyzliecť a predvádzať sa mu. On sa smie iba pozerať a nesmie sa vás pri tom ani dotknúť. Spôsobov existuje mnoho. Je veľmi obohacujúce, ak si dovolíte raz za čas tieto role prehodiť a skúmať, ako to navzájom máte. Po pravde, ak stále iniciuje sex iba muž, prečo je to tak?

Je dobré si pri týchto hrách stanoviť nejaké pravidlá a jasné slová, ktorým obaja rozumejú. Aby to celé fungovalo, je potrebná dôvera a bezpečie. Rešpektovanie vlastných hraníc. Zmyslom je odkomunikovať si veci, ktoré vás vzrušujú, ale tiež veci, ktoré sú pre vás odpudzujúce ešte predtým, ako sa týmto aktivitám budete venovať.

Zároveň môžete zapojiť hru s hraním rôznych rolí. Ako je napríklad lekár a nadržaná pacientka, šéf a sekretárka, ktorá si prišla pýtať vyšší plat. Barman a bohatá panička. Opravár a pani domáca. Mladý študent a učiteľka. Muž vám môže urobiť striptízové vystúpenie alebo mu môžete zatancovať vy.

Väčšina ľudí nosí v sebe rôzne fantázie a postavy, ktoré nikdy neboli prejavené. Niekedy môže byť zábavné a veľmi liečivé naplniť si takúto predstavu a ísť do toho naplno. Môžete preskúmať váš šatník alebo si kúpiť jednoduchý kostým.

Celé to berte ako hru a spestrenie vášho sexuálneho života. Neberte to ako niečo, čo zachráni váš sexuálny život. V našom nevedomí doslova čakajú rôzne nezažité predstavy, role a postavy, ktorými túžime byť. Ak im to dovolíme, zažijete slobodu a budete celiství. Pretože dáte úctu aj týmto postavám.

Určite nie je dobré zapájať sa do role, v ktorej sa necítite dobre. Je dôležité vykomunikovať si rôzne „stop“ a bezpečné slová. Je to kvôli bezpečiu a dôvere. Táto hra na role môže byť buď vážna, alebo hravá. Ako do toho pôjdete, je čisto na vás. Väčšina mužov túži zažiť rôzne sexuálne role, ktoré sú spojené s dominanciou a submisivitou. Niektorí túžia, aby ich žena ovládla a možno po tom tajne túžite aj vy.

A na druhej strane možno niektorí muži túžia práve naplno si prežiť dominantnú rolu a podmaniť si svoju ženu, ktorá sa zo začiatku bráni, ale potom sa mu plne odovzdá. Buďte hraví a nechajte pracovať vašu fantáziu. Cieľom je zažívať pri tom radosť a potešenie.
Tak čo? Páčila sa vám táto predstava priniesť do vzťahu a intímneho života nový vietor? Chceli by ste aj vy zažívať vo vzťahu viac lásky, intimity, porozumenia, úcty a rešpektu? Chceli by ste zistiť čo muži naozaj chcú vo vzťahu v posteli a v živote? Ak áno, mám pre vás dobré správy.

Len pred pár dňami som dokončil vydanie najnovšej knihy „Pravda o mužoch“ v ktorej nájdete 7 rokov mojich skúsenosti pri práci s tisíckami mužov na kurzoch alebo konzultáciách. Navyše teraz môžete získať zdarma k objednávke aj tlačenú knihu Nový muž ako darček. Kliknite teraz na tento odkaz a získajte aj vy špeciálnu edíciu knihy Pravda o mužoch spolu s podpisom autora, darčekom a vedenou meditáciou ako sa konečne odpútať od EX-partnerov.

Kto je Stanislav Ličko

Muž, manžel, otec. Sprevádza mužov aj ženy na ceste k láske. Aj vy môžete zažívať vo vzťahu viac úcty, lásky, intimity, radosti a porozumenia, ak sa pre to rozhodnete.

Je zakladateľ projektu a podcastu novymuz.sk, kde sprevádza ľudí na ceste k harmónii vo vzťahu.

Za posledných 7 rokov sa dostalo k nemu viac ako 6740 klientov, s ktorými spolupracoval na zlepšení partnerstkého a intímneho žiovta. Je autorom bestseller knihy Ako ju pochopiť, Nový muž a Pravda o mužoch.

Po čom muži tajne túžia v sexe, ale takmer nikdy to nepovedia nahlas Po čom muži tajne túžia v sexe, ale takmer nikdy to nepovedia nahlas novymuz.sk

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 08:43