Sladká valentínkaMilka
StoryEditor

Sladká valentínka

01.02.2021, 23:00
PR Články
Sviatok svätého Valentína je každoročne príležitosťou vyjadriť city milovanej osobe. Čokoláda od nepamäti patrí k vyznaniu lásky rovnako ako symbol srdca. Práve preto Milka na sviatok všetkých zamilovaných prichádza s obľúbenou edíciou praliniek z pravého alpského mlieka s lieskovoorieškovou krémovou náplňou. Tie sú ukryté v krásnej darčekovej škatuľke, na ktorú môžete napísať svoj milostný odkaz. Darujte originálnu valentínku I love Milka!

I love Milka box, obsahuje 20 praliniek

Odporúčaná MOC: 2,69 EUR/110 g

Sladká valentínka Sladká valentínka Milka I love Milka srdce, obsahuje 30 praliniek

Odporúčaná MOC: 5,49  EUR/165 g

S láskou Milka

Nové krásne balenie praliniek Milka Moments Flower Box poteší každú ženu a dievča, ktoré má rado kvety. To najsladšie však čaká vnútri. Štyri pralinky, v ktorých sa ukrýva celý lieskový oriešok zaliaty v tej najjemnejšej mliečnej čokoláde z Álp. Potešte svoju drahú polovičku darčekom plným lásky.

Milka Moments Flower Box, obsahuje 4 pralinky Milka Moments

Sladká valentínka Sladká valentínka Milka

​Odporúčaná MOC: 1,29 EUR/35 g

Láska je sladká záležitosť

Nechajte srdce prehovoriť za vás. Tenké plátky lahodnej mliečnej čokolády v tvare malých srdiečok, to je novinka od Milky s názvom Tender Hearts. Balenie obsahuje 28 tenkých plátkov čokolády z najjemnejšieho alpského mlieka, ktoré sa rozplynú na jazyku a vyčarujú radosť na tvári každého, koho obdarujete. Sladká valentínka Sladká valentínka Milka Tender Hearts, balenie obsahuje 28 tenkých plátkov mliečnej čokolády v tvare srdca

Odporúčaná MOC: 3,59 EUR/130 g

 

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 02:23