Robiť prácu, ktorá vás baví a plniť si pri tom svoj sen? To sa úspešne darí mladej slovenke Lenke Lukáčovej, ktorá sa z pedagogičky zmenila na podnikateľku.RobyNails
StoryEditor

Robiť prácu, ktorá vás baví a plniť si pri tom svoj sen? To sa úspešne darí mladej slovenke Lenke Lukáčovej, ktorá sa z pedagogičky zmenila na podnikateľku

25.11.2020, 23:00
PR Články
RobyNails je talianska firma sídliaca priamo v Miláne, ktorá má, v rámci distribúcie, zastúpenie aj na Slovensku. Mgr. Lenka Lukáčová - oficiálna distribútorka značky RobyNails na Slovensku: „Som hrdá, že môžem predstaviť celosvetovú značku RobyNails aj na Slovensku.

„Som hrdá, že môžem predstaviť celosvetovú značku RobyNails aj na Slovensku. Naše produkty sú pre tých, ktorí chcú pracovať s kvalitnými materiálmi a ponúknuť exkluzívnu starostlivosť pre svojích klientov vo svojích nechtových salónoch. Jedinečnosť našich produktov sa vyznačuje nie len profesionalitou, ale aj ich používaním v domácom prostredí a manikúrou v pohodlí Vášho domova. RobyNails výrobky sú jednoducho pre všetkých!“

Ako začala táto zaujímavá spolupráca a aké bolo prvé stretnutie so zakladateľkou firmy Robertou?

Spolupráca s Robertou bola pre mňa veľká výzva. Oslovila ma na základe mojej práce na sociálnych sieťach. Mala som obrovskú radosť a zároveň šťastie, keďže sa snažím neustále napredovať tak som ponuku na naše stretnutie v sídle firmy RobyNails v Miláne prijala. Dnes sa teším, že práve ja som mala tú možnosť byť oficiálny distribútor značky RobyNails pre Slovensko a patriť do tejto veľkej siete, ktorá má zastúpenie v mnohých krajinách sveta.

Robiť prácu, ktorá vás baví a plniť si pri tom svoj sen? To sa úspešne darí mladej slovenke Lenke Lukáčovej, ktorá sa z pedagogičky zmenila na podnikateľku. Robiť prácu, ktorá vás baví a plniť si pri tom svoj sen? To sa úspešne darí mladej slovenke Lenke Lukáčovej, ktorá sa z pedagogičky zmenila na podnikateľku. RobyNails

Stretnutie Lenky Lukáčovej a Roberty Quario Rondo v Miláne

Prečo sú Vašou srdcovou záležitosťou práve produkty na nechty,

Odpoveď je jednoznačná, pretože milujem moju prácu a nechtový dizajn mi jednoducho prirástol k môjmu srdcu a bez kvalitných produktov by to nešlo. Každá nechtová dizajnérka potrebuje pri svojej práci produkty, ktorým dôveruje a doslova, ktoré zaručia aj spokojnosť jej klientov či už z hľadiska spoľahlivosti, časového používania alebo pigmentácie. Produkty RobyNails, či už z pohľadu mňa ako náročnej nechtovej dizajnérky, alebo aj ako ženy, ktorá chce mať svoje nechty upravené v pohodlí domova, sú ideálnym riešením pre manikúru.

Čo bolo Vaše vysnívané povolanie a vykonávali by ste toto povolanie, keby nebolo RobyNails?

Študovala som pedagogiku či už na strednej alebo vysokej škole. Avšak, stále som mala pocit, že to nie je smer, ktorým sa chcem uberať aj keď samotné štúdium ma bavilo. Všetko to vyriešil čas a už počas vysokej školy patrilo medzi moje hobby aj kreslenie na nechty a celkovo som si postupne začala robiť manikúru sama a samozrejme som vôbec netušila, že raz budem majiteľkou salónu a že sa budem zaoberať nechtovým dizajnom. A aj keď som veľká detailistka a sama na seba veľmi prísna  tak vždy nechávam situáciám okolo mňa voľný priebeh. Distribúcia značky RobyNails a celkovo spolupráca s Robertou ma posunuli vpred a umožnili mi úplne nový smer mojej cesty, čo sa týka nechtového dizajnu. Myslím, že ak mi to bolo umožnené tak to bol zrejme osud?! Avšak nerada stagnujem tak by som sa určite tak ako aj doteraz venovala môjmu salónu a školeniam, keďže pracujem ako aj lektorka.

Bol začiatok podnikania ťažký? S akými prekážkami ste sa potýkali?

Áno, začiatky podnikania boli teda ťažšie než som si myslela a celkovo aj samotný priebeh keďže podnikanie si vyžaduje množstvo úsilia, energie a predovšetkým investícií. Konkurencia v tomto smere je na vysokej úrovni. Celkovo všetko, čo sa snažíte rozbehnúť je podľa mňa dosť náročné a ak to však zvládnete tak vedzte, že nič ťažšie ako začať s niečím počas samotného podnikania nie je. Samozrejme netreba na seba tlačiť a jednoducho nečakať veľké zárobky pretože ľudia sa najprv o Vás musia dozvedieť a vyskúšať Vašu prácu a tak to bolo v mojom prípade aj čo sa týka salónu, školení a aj so spustením e-shopu RobyNails. A vždy treba hlavne myslieť na to, že keď niečo dnes nejde podľa Vášho plánu, tak aj zajtra je deň a ten Vám môže priniesť niečo úplne nové, napríklad aj ten vytúžený úspech. Všetky prekážky sa predsa dajú preskočiť.

Čo ste cítili, keď sa Vám podaril takýto úspech?

Bol to pocit neuveriteľného šťastia, ktorý ma ovládol. Každý mal určite minimálne raz takýto pocit a však snažila som sa tento úspech trochu zatajiť pokiaľ som nedotiahla veci úplne do konca aj keď samotné podnikanie a budovanie značky je cesta na dlhé trate, ktorá si vyžaduje byť v neustálom pozore a venovať sa tomu každý deň a to doslova niekedy aj 24 hodín denne a nechtový dizajn nie je len moja práca, ale je to doslova akoby životný štýl. Samozrejme vždy sa teším úspechom, keďže za každým úspechom sa skrýva množstvo úsilia a práve preto je to obrovská radosť, ak sa Vám niečo podarí.

Okrem podnikania sa stále venujete nechtovému dizajnu vo vašom salóne?

Áno, ako som už spomínala venujem sa nie len samotnej distribúcii značky RobyNails a predaju produktov, ale aj nechtovému dizajnu v mojom salóne, ktorý ma názov Studio Cattleya a školeniam, pôsobím teda aj ako lektorka. Vždy sa teším na stretnutie s mojimi klientkami, niektoré sú mojej práci verné už niekoľko rokov. Vo svojom voľnom čase pridávam príspevky aj na môj blog, ktorý sa nachádza na webe eshopu RobyNails a už dlhší čas mám rozbehnutú spoluprácu, kde spájame Make-up a nechty.

Prečo by sa ženy mali starať o svoje ruky?

Ruky a zvlášť teda nechty okrem základných funkcií ovplyvňujú aj našu estetickú stránku a denno-denne sú zaťažované a aj preto si zaslúžia starostlivosť či už v podobe rôznych krémov, olejčekov, zábalov a podobne. Mimoriadne v tom období sú viac ovplyvňované z vonku, pokožka rúk alebo okolia nechtov môže byť suchšia a vyžaduje si hydratáciu, poprípade prísun vitamínov z vnútra. Ak sa však zameriame na nechty tak by sme nemali zabúdať praktizovať základnú manikúru v podobe úpravy nechtov, zamerať sa na napríklad na tvar nechtov a samozrejme existuje veľa možnosti ako sa starať o svoje nechty v domácom prostredí alebo v salóne, ak však váhate alebo chcete profesionálnu starostlivosť tak určite navštívte nechtovú dizajnérku poprípade mnoho kvalitných produktov nájdete  práve na našom e-shope a to aj na prirodzenej báze v podobe olejčekov, keratínových produktov a podobne .

Sú produkty RobyNails šetrnejšie k nechtom? V čom spočíva ich výnimočnosť oproti bežnému laku z drogérie?

Produkty RobyNails majú inovatívne zloženie, originálne vyvinuté v RobyNails laboratóriách. Zloženie zachováva prirodzenosť nechtov a zabezpečuje im dlhotrvajúci lesk. V drogérii nájdete množstvo lakov a gél-lakov, no naše produkty majú svoju jedinečnú receptúru, perfektnú výdrž, pigmentáciu a krytie už v jednej vrstve, ale aj vynikajúcu priľnavosť k prirodzenému nechtu taktiež nestekajú a prácu s nim si rýchlo obľúbite. „Wow“ je aj náš Dip systém, t.j. ponorný akrylový systém, s ktorým sa pracuje bez použitia lampy, zaručuje odolnosť a zdravé nechty! V ponuke je široká škála neodolateľných farieb či už máte radi pastelové, pestré, tmavé, glitrové alebo neónové nechty.

Čo z produktov RobyNails odporúčate pre začiatočníčky, ktoré si chcú robiť manikúru doma. Čo všetko k tomu potrebujú?

Na našom e-shope www.robynails.sk nájdete rôzne sady pre začiatočníkov. Odporúčam sa na začiatok sústrediť napríklad na gél-laky. Práca s nimi je rýchla a jednoduchá. Môžete vyskúšať jednokrokové 1-step gél-laky, ale aj klasické, ktoré potrebujú podklad a lesk či už kamuflážne, ktoré pôsobia prirodzene alebo farebné gé-laky.  Pre tých, ktorí chcú mať pevné, upravené nechty a vyskúšať zároveň niečo nové je tu náš už spomínaný Dip systém a predovšetkým aj ušetriť keďže nepotrebujete UV/LED lampu a samotný proces je v troch základných fázach, ktoré majú číselné označenie na našich produktoch. Pokiaľ sa chcú viac sústrediť na gélový systém tak máme originálne jednofázové gély, t.j. jeden gél na stavbu a modeláciu nechtu. Samozrejme na našej infolinke radi pomôžeme a poradíme, čo je pre začiatočné nechtové dizajnérky potrebné.

Robiť prácu, ktorá vás baví a plniť si pri tom svoj sen? To sa úspešne darí mladej slovenke Lenke Lukáčovej, ktorá sa z pedagogičky zmenila na podnikateľku. Robiť prácu, ktorá vás baví a plniť si pri tom svoj sen? To sa úspešne darí mladej slovenke Lenke Lukáčovej, ktorá sa z pedagogičky zmenila na podnikateľku. RobyNails

Spolupracujete aj s inými salónmi, kam dodávate produkty pre profesionálov?

Samozrejme, naše produkty a príslušenstvo dodávame v rámci celého Slovenska do nechtových salónov zameraných na manikúru, ale aj pedikúru a však v blízkej budúcnosti plánujeme vývoz aj do Česka a Maďarska. Ponúkame partnerský program, ktorý je lákavý tým, že v sebe zahŕňa množstvo zliav a výhod, ako sú napríklad zľavy na výrobky, ale aj školenia so značkou RobyNails. Novej spolupráci so salónmi a nechtovými dizajnérkami sa vždy potešíme! Naším zákazníkom sa snažíme vždy v rámci ich objednávky urobiť radosť pekným darčekom. Avšak, naše produkty a príslušenstvo odoberá množstvo zákazníkov, ktorý sú bežný používatelia a dbajú na starostlivosť o nechty aj v pohodlí domova, keďže naša ponuka je rôznorodá.

Aké sú aktuálne trendy v nechtovom dizajne? Aké farby lakov voliť na jeseň/zimu 2020?

Jeseň/Zima je pre svet nechtového dizajnu ako stvorená. Ponuka pestrú paletu rôznorodých farieb a každý si nájde svoju obľúbenú. A však farbami sezóny sú jednoznačne odtiene hnedej, bordovej, sivej a špeciálne v zime predovšetkým červenej a modrej. Vedúcu pozíciu má určite aj horčicovo žltá farba, tehlovo červená a petrolejovo modrá. V tomto ročnom období ženy preferujú aj klasickú čiernu farbu a to viac než v hociktorom inom období. Čo sa týka odtieňov tak inklinujú skôr k tmavším než svetlejším odtieňom alebo farby jednoducho stupňujeme od svetlejších po tmavšie a naopak. Teraz sú viac žiadané matné farby, mnohé z jesenných farieb tak ešte viac vyniknú, ale samozrejme, že lesklé nezaostávajú, priklonila by som sa k tomu, že je to vec vkusu. Nesmieme zabúdať ani na vzory na nechtoch, populárne sú svetríkové vzory, zvieracie a motívy jesene či zimy. Vianoce sa nezaobídu bez glitrov na nechtoch! Na www.robynails.sk nájdete množstvo zaujímavých noviniek a určite si vyberie každá parádnica.

Robiť prácu, ktorá vás baví a plniť si pri tom svoj sen? To sa úspešne darí mladej slovenke Lenke Lukáčovej, ktorá sa z pedagogičky zmenila na podnikateľku. Robiť prácu, ktorá vás baví a plniť si pri tom svoj sen? To sa úspešne darí mladej slovenke Lenke Lukáčovej, ktorá sa z pedagogičky zmenila na podnikateľku. RobyNails

FB: RobyNails Slovakia

IG: @robynails_slovakia

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 10:43