StoryEditor

Top 6 farieb na vlasy

11.11.2020, 23:00
PR Články

Tie,  ktorí radi experimentujú so svojími vlasmi a vzhľadom, majú dnes na výber rôzne odtiene farieb na vlasy. Už v staroveku sa ženám pomocou prírodných farbív darilo meniť farbu vlasov. Všetky odtiene sú rozdelené na prírodne a neprírodne. Predpokladá sa, že prírodné odtieňe sú vhodné pre každého, a  neprírodne je potrebné vyberať opatrne. Ideálnu farbu môžete si zvoliť kliknutím na link https://makeup.sk/categorys/22813/

Každý odborník si vyberie farbu na vlasy, ktorá vyhovuje jeho vkusu. Tento članok obsahuje najpopulárnejšie produkty pre rok 2020 od profesionálnych línií výrobkov na vlasy.

Wella Koleston Perfect - prof. farba na vlasy Vella Coleston, Nemecko

Je to farba, ktorá má dlhú výdrž a umožní získať bohatý odtieň. Je stelesnením neprekonateľnej nemeckej kvality. Paleta obsahuje rôzne odtiene. Obzvlášť populárne sú prírodné, ale neignorujú sa ani exkluzívne odtiene. Uprednostňujú ju nielen skúsení stylisti, ale aj bežní zákazníci.

Matrix SoColor, USA
Toto je farba na vlasy, ktorá je schopná vytvárať sýte a bohaté odtiene. Požadovaný odtieň sa získa pomocou patentovanej technológie ColorGrip. Chemický vzorec obsahuje výživné zložky, ktoré obnovujú poškodenú štruktúru vlasov. Poskytuje vysoko kvalitné farbenie a ultramoderné odtiene.

Majirel od Loreal
Toto je nový vývoj od spoločnosti Loreal. Produkt obsahuje látky a rôzne vitamíny, ktoré sa starajú o vlasy a nepoškodzujú ich štruktúru. Revel Color (systém vývoja farieb) zabraňuje rýchlemu vymývaniu pigmentu. Krémová textúra farby sa nanáša veľmi ľahko. Majirel je vhodný pre tých, ktorí uprednostňujú bohaté a sýte farby alebo naopak  bližšie k prírodným odtieňom

Inoa - francúzska farba od spoločnosti Loreal
Profesionálna farba bez amoniaku od známej značky Loreal. Vďaka špeciálne vyvinutej receptúre sa nanáša rovnomerne po celej dĺžke vlasov.  Základom farby je monoetanolamínové farbivo. Nevysušuje vlasy a udržuje prirodzenú lipidovú rovnováhu. Farba obsahuje ochranné zložky, ktoré zabraňujú podráždeniu pokožky a alergickým reakciám.

Materia - japonská farba
Výrobcom farieb je japonská spoločnosť Lebel. Produkt má jedinečné vlastnosti. Poskytuje rovnomerný odtieň a ochranu vlasov. Vzhľadom na to, že výrobok obsahuje minimálne percento amoniaku a peroxidu vodíka, farba pôsobí šetrne. Vysoký obsah farebných pigmentov podporuje hlboké a dlhotrvajúce farbenie

Cutrin – prof. farba zo série SCC-Reflection, Reflection Demi, Reflection Fireworks, Fínsko
Populárna fínska farba medzi kaderníkmi a stylistami. Účinne bojuje so šedivými vlasmi. Účinné látky prenikajú hlboko do vlasov a poskytujú vysoko kvalitné zafarbenie. Zloženie farby obsahujú ošetrujúcu zložku - arktický brusnicový vosk. Spolu s včelím voskom dodáva vlasom atraktívny lesk. Výhodou farby je, že neobsahuje konzervačné látky, silikóny ani amoniak.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:29