Táto potravina vám pomôže udržať si zdravie a krásuHyza
StoryEditor

Táto potravina vám pomôže udržať si zdravie a krásu

20.10.2020, 00:00
PR Články

Zaujíma vás, ako si aj počas chladnej jesene udržať pevné zdravie a krásu? Potom ste na dobrej adrese!  

Jeseň je pre náš organizmus bezpochyby zaťažkávajúcim obdobím. Jej účinky mnohé z nás pocítia na zhoršení kvality pleti, vlasov, ale i celkovej imunity. Nemali by sme preto zabúdať na vyvážený jedálniček, ktorý nám stratené živiny pomôže hravo doplniť. Vedeli ste, že čestné miesto v jedálničku by malo mať i kvalitné kuracie mäso? Obsahuje totiž množstvo cenných vitamínov a minerálov, ktoré majú vskutku širokospektrálny vplyv na naše zdravie.

Ako si posilniť imunitu? 

Kuracie mäso je bohatým zdrojom bielkovín, ktoré možno považovať za stavebné jednotky všetkých buniek v našom tele. Pomáhajú nám nielen budovať svalovú hmotu, ale i udržiavať a posilňovať imunitný systém. K podpore imunity významnou mierou prispieva i selén, ktorému vďačíme napríklad aj za hormonálnu rovnováhu či funkčný metabolizmus. Správny metabolizmus a optimálnu hladinu energie nám zabezpečí i vitamín B6, ktorý nám svoju službu preukáže aj pri tvorbe červených krviniek. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Viete, ako najlepšie "obliecť" mäsko do tej správnej chuti? Dobre namiešaný dressing vždy dodá vášmu obedu nový rozmer. Príprava nášho cesnakovo-bylinkového dipu vám zaberie ⌛ 10 min. Ručíme vám, že po tejto omáčke nezostane ani kvapka! ? Potrebujete: ✔ 150 g bieleho jogurtu ✔ 2 strúčiky cesnaku ✔ 1 lyžičku morskej soli ✔ 1 lyžicu vínneho octu ✔ 2 lyžice citrónovej šťavy ✔ 1 lyžicu olivového oleja ✔ petržlenovú vňať ✔ bylinkovú zmes (tymián, koriander, šalvia, príp. iné podľa chuti) 1️⃣ Do misky s jogurtom pretlačte cesnak, pridajte soľ, ocot a citrónovú šťavu. 2️⃣ Suroviny premiešajte. Na záver pridajte olej, petržlenovú vňať a bylinky - množstvo podľa chuti. Dressing podľa potreby zrieďte s vodou. Prajeme dobrú chuť ?

Príspevok, ktorý zdieľa Hyza (@hyza_sk),

Pozrime sa zdraviu na zúbok

Možno ste ani netušili, že kuracie mäso blahodárne vplýva napríklad aj na kvalitu našich zubov, kostí či dokonca obličiek. Je to vďaka obsahu významnej látky - fosforu. V mäsku objavíme i množstvo vitamínov skupiny A (alfakarotén, betakarotén, retinol), o ktorých je známe, že preukázateľne prospievajú nášmu zraku. Popri vitamínoch skupiny A v kuracom mäse nájdeme i ďalšieho zástupcu vitamínov skupiny B, a síce niacín, ktorý je známy ako účinný bojovník proti vzniku rôznych genetických či onkologických ochorení.   

Zdravá pleť a krajšie vlasy

Uchovať si pevné zdravie je bezpochyby to najdôležitejšie. My ženy však túžime byť aj krásne. Ako sa vraví, najkrajším make-upom je zdravá pokožka a najštýlovejším účesom zdravé vlasy. Aj v tomto smere nám podá pomocnú ruku kvalitné kuracie mäso. Okrem iného totiž obsahuje cenné aminokyseliny, ktoré prispievajú k tomu, aby naše telo bolo schopné vstrebávať potrebné výživné látky (napríklad kolagén). Najmä teraz, v chladnom jesennom období, mnohé z nás začína trápiť suchá a podráždená pokožka či popraskané pery. Tieto nepríjemné prejavy nám pomôže zmierniť riboflavín, ktorého bohaté zásoby nájdeme napríklad aj v kuracej pečeni. Mnohé dámy určite poteší i fakt, že kuracie mäso (najmä časť kuracích pŕs) sa radí k ľahko stráviteľným a diétnym produktom s minimálnym obsahom tuku a cholesterolu, takže si jeho konzumáciou udržíme krásnu štíhlu líniu!

Kuracie mäso z dobrej adresy

Chutné, výdatné a vyrobené z poctivých domácich surovín - presne také sú produkty od tradičného slovenského výrobcu mäsa HYZA. Kuracie mäso, ktorého poznávacím znakom je vynikajúca chuť, čerstvosť a absencia škodlivých látok, je vyrábané z preverených domácich chovov, humánne porazené a pravidelne veterinárne testované. Produkty HYZA (napr. šunky) obsahujú vysoký podiel mäsa a sú vyrábané novým prístupom, vďaka ktorému sa môžu výrobky popýšiť nielen skvelou chuťou, ale aj absenciou alergénov. Produkty z dobrej adresy sú tak vhodné aj pre tých najmenších konzumentov - naše deti, či pre ľudí trpiacich celiakiou. Vychutnajte si jedlo z dobrej adresy a získajte viac, než len pôžitok z delikátnej chuti. HYZA si totiž pre vás pripravila atraktívnu súťaž!   

Zapojte sa do súťaže s HYZA, navštívte dobré adresy a hrajte o atraktívne ceny

HYZA súťaž HYZA súťaž

​Nakúpte v termíne 1.10. - 11.11.2020 chladené produkty HYZA označené súťažnou etiketou alebo mäsový výrobok HYZA označený súťažnou dolepkou, zaregistrujte súťažný kód z etikety na www.dobreadesy.sk  a ste v hre! Každý týždeň žrebujeme až 151 výhercov týždenných cien a na konci súťaže, 19.11.2020, výhercu hlavnej výhry KIA Niro Hybrid. HYZA produkty HYZA produkty

Súťažné produkty teraz objavíte na pultoch predajní v novej, atraktívnej obalovine. Čerstvosť produktov, nadštandardná kvalita, dohľadateľnosť pôvodu a úprimná komunikácia v novom šate vám rozhodne zachutí. Neváhajte a objavte kurča z dobrej adresy! 

 

 (PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:57