Rozjasnená pleť vďaka rastlinnému elixíruYves Rocher
StoryEditor

Rozjasnená pleť vďaka rastlinnému elixíru

22.09.2020, 00:00
PR Články
Pleť je každý deň vystavená množstvu negatívnych faktorov. Nielen stres, každodenný kolobeh a nedostatok času na seba samé sa podpisujú na stave našej pleti. Tej sa pri dennodennom pobyte v znečistenom mestskom prostredí ťažko dýcha. Hromadia sa v nej toxíny, zhoršuje sa jej okysličovanie a schopnosť prirodzenej regenerácie. Doprajte svojej pleti detox a nechajte ju sa nadýchnuť!

TIP: Diagnostika pleti behom pár kliknutí

Nie ste si istá, aký typ pleti máte a ako sa o ňu starať, alebo si len chcete potvrdiť správnosť svojej beauty rutiny? Vyskúšajte online diagnostiku pleti na stránkach Yves Rocher. Zaberie vám len pár minút a niekoľko kliknutí a odporučí starostlivosť priamo na mieru potrebám vašej pleti.

Slovo „detox“ je v posledných rokoch skloňované vo všetkých možných pádoch. Možno ste už sama skúsila užívať diétne detoxikačné prípravky, piť čisté ovocné a zeleninové šťavy a dodržiavať špeciálny stravovací plán. Myslela ste ale na detox najväčšieho orgánu ľudského tela, ktorým je vaša pokožka?

Zelený elixír pre rozjasnenú pleť

Vyskúšajte beauty rutinu s radom Elixir Jeunesse od Yves Rocher a doprajte svojej pleti účinnú revitalizáciu. Produkty Elixir Jeunesse obsahujú koncentrovaný výťažok z rastliny s názvom aphloia, ktorý podporuje prirodzené regeneračné a detoxikačné procesy v pleti. Ráno začnite deň aplikáciou Séra s dvojakým účinkom a následne Dennej omladzujúcej starostlivosti. Večer zbavte pleť nečistôt a líčidiel Čistiacim gélom a následne naneste Nočnú omladzovaciu starostlivosť. Vaša pleť bude jasnejšia, svieža a vrásky budú postupne menej viditeľné. Rozjasnená pleť vďaka rastlinnému elixíru Rozjasnená pleť vďaka rastlinnému elixíru Yves Rocher

​Okrem zdravia vašej pokožky dbá značka Yves Rocher aj na ochranu prírody a venuje špeciálnu pozornosť podmienkam pestovania a zberu rastlín, ktoré sú súčasťou zloženia jej produktov. Aphloia je zbieraná vo vysokých náhorných plošinách Madagaskaru, asi 30 kilometrov od hlavného mesta Antananariva. Zber je prevažne v rukách miestnych žien, ktoré počas obdobia dažďov od októbra do apríla starostlivo a ručne vyberajú listy tak, aby mohli znovu narásť. Rozjasnená pleť vďaka rastlinnému elixíru Rozjasnená pleť vďaka rastlinnému elixíru Yves Rocher

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:23