StoryEditor

Dcéra slávnej moderátorky schudla 15 kg za 28 dní bez hladovky a cvičenia!

16.09.2020, 00:00
Práve podpísala zmluvu s reklamnou agentúrou a novinári jej predpovedajú medzinárodnú kariéru.

Vždy som bola plnoštíhla – hovorí Agáta V. (28 rokov). Už ako dieťa som mala hrubé kosti a veľa tuku. Bola to moja životná smola, pretože som dcérou slávnej novinárky. Ani si neviete predstaviť, ako ma to bolelo, keď ma všetci stále porovnávali s matkou a hovorili, že som tučko a veľryba. Ale teraz sa to zmenilo. Objavila som metódu na rýchle, bezpečné a prirodzené chudnutie. Po mesiaci som schudla 18 kg a dostala som sa na vysnívanú veľkosť 36.

Bolo to peklo

Mnohokrát som počula: „Koľko musí to dievča zožrať, aby vyzeralo takto?“ A pravda bola taká, že som vôbec veľa nejedla! V jednej chvíli som dokonca hladovala. A nulový efekt – stále som mala valčeky tuku. Panicky som sa bála, že ma niekto odfotí a dá na internet. Kvôli tomu som ani nevychádzala z domu.

A čo najhoršie, naďalej som priberala

Vtedy som stretla Janka, ktorý hovoril, že ma má rád takú, aká som. Bola som šťastná a zamilovaná. A potom – prásk! Niekto nahral moje intímne fotografie na internet. Rýchlo som zistila, že to bol Janko. Stavil sa s kamarátmi o basu piva, že si „namotá veľrybu!“ „Hádam si si nemyslela, že by si sa niekomu mohla páčiť?“ – opýtal sa nakoniec pohŕdavo.

Myslela som, že umriem od hanby a poníženia. Vtedy mi pomohla moja mama! O tejto metóde na chudnutie sa dozvedela od dôveryhodnej osoby, ktorá pracuje s celebritami. Efekty boli skvelé. Už po mesiaci som schudla o 15 kíl a po nasledujúcom ďalších 20. Teraz je zo mňa kočka. Modelingová agentúra sa o mňa začala zaujímať a ja som podpísala kontrakt. Odporúčam Vám túto metódu z celého srdca.

Využite finančný príspevok a schudnite 15 kg za 28 dní >>

 

 

 (PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
27. apríl 2024 14:27