StoryEditor

Motorola razr: ikona v novom šate!

25.08.2020, 00:00
PR Články
Motorola razr je jednoducho legenda. Pamätáme si ako sme pozerali Diabol nosí Pradu a Meryl Streep zrazu vytiahla tento nezameniteľný designový mobil. Bol to jednoducho najštýlovejší telefón svojej doby.

Teraz sa tento ikonický kúsok vrátil vo vynovenej podobe a je absolútnou dizajnovou lahôdkou. Nezameniteľné ukončenie hovoru zaklapnutím telefónu dýcha nostalgiou ikonického véčka, ktoré sme všetci tak milovali. Nenechajte sa však pomýliť v tom, že ide o retro. Motorola razr je špičkový smartfón, ktorý má všetko, čo od telefónu v dnešnej dobe očakávate a ešte omnoho viac. A je opäť dokonale štýlová.

Skladateľný dizajn mobilov je späť

Všetky mávame problém s veľkosťou mobilu potrebujeme aby sa zmestil do každej kabelky, občas aj do peňaženky, alebo do vačku. Nový model Motorola jednoducho zložíte a zmestí sa vám naozaj všade. Za nezameniteľný, prelomový dizajn získala Motorola razr dokonca svetové ocenenie Red Dot. Rovnako ako pôvodný model RAZR, aj nový Motorola razr je tenký a elegantný, pričom sa vyhýba výraznému kontrastu vo farbách a materiáloch, aby nedošlo k narušeniu plynuléHo dizajnu.

Pri návrhu razr chcel náš tím vytvoriť inovatívne a bezproblémové riešenie, ktoré by porušilo hranice a súčasný stav z hľadiska moderného dizajnu telefónov. Razr prináša späť dizajnovú identitu, s ktorou sa tak veľa spotrebiteľov citovo spája, a ktorá je skutočne jedinečná,“ Ruben Castano, Vedúci dizajnu spoločnosti Motorola Mobility.

Zatiaľ čo iné telefóny sa zväčšujú, Motorola razr sa stáva kompaktnejšou

Vždy kEď vzniká niečo nové, inovatívne, vývoj by mal zohľadňovať aj reálne potreby používateľov a flexibilnému displeju v Motorola razr sa naozaj podarilo ohúriť. Spoločnosť MotoroLa nezastavili ani limity dostupných technológií.

Všetko je to o pánte. Motorola navrhla prvý, patentom chránený pánt bez medzery, ktorý umožňuje, aby zostali obe strany flexibilného displeja po zatvorení dokonale zarovnané. Moderný smartfón má veľkú dotykovú obrazovku a jej sklopenie na poLovicu si vyžaduje, aby sa pánt skryl za displejom a zároveň ho chránil pred čiastočkami prachu. V prípade potreby tak máte po ruke veľký dotykový displej, ktorý ale stačí zaklapnúť a ihneď sa pohodlne zmestí aj dO malej kabelky.

Motorola

Netreba ho ani otvárať, všetko nájdete na prednom displeji

Pozornosť púta aj interaktívny predný displej, z ktorého vybavíte všetko aj bez toho, aby ste telefón otvárali. Hovory, odpovede na správy, môžete platiť, ovládať hudbu, robiť si selfie, navigovať Google asistenta. Jednoducho byť prítoMný v danom okamihu.

Skvele poslúži aj pri fotografovaní, keď je telefón otvorený. Ak na internom displeji nastavíte časovač, na prednom displeji sa zobrazí odpočítavanie, aby váš mOdel vedel, že je čas pózovať. Po nasnímaní fotografie môže externý displej zobraziť ukážku na kontrolu.

Má niečo aj pre mamičky

Na prednom displeji môžete nasTaviť prehrávanie zábavnej animácie, aby ste pri fotení udržali pozornosť vašich detí či domácich miláčikov.

Exkluzívne a jedinečné vychytávky – Moto zážitky

Moto zážitky sú exkluzívnou pomôckou, ktorú nájdete iba v Telefónoch MOtorola a vďaka ktorej máte naozaj rýchly prístup k najvyužívanejším funkciám telefónu.

Ak chcete fotografovať, stačí dvakrát otočiť zápästie a otvoriť fotoaparát. Ak potrebujete baterku, jednoducho dvakrát zatrasiete telefónom a baterka sa rozsvieti (rovnako ju aj zhasnete). Ak chcete rýchlo stlmiť upozornenie, či už ste na večeri alebo na schôdzi, pri zapnutom režime „Nerušiť“ stačí otočiť telefón displejom nadol

Teraz môže byť váš!

No to, čo je pre vás najdôležitejšie na tomto telefóne je fakt, že môže byť aj váš! Evita v spolupráci s MotorolaSlovakia si pre vás pripravili súťaž o úplne nový smartfón Motorola razr.

Tento elegantný kúsok s neprekonateľným dizajnom môže byť váš len za jednu SMS. Stačí, ak v článku vyššie nájdete skryté súťažné heslo a pošlete ho v sms a ste v hre!

SMS v tvare EVITA_(SUTAZNEHESLO) _(vaše meno a adresa) na číslo 6660

Takúto príležitosť si nemôžete nechať ujsť!

Súťaž trvá od 25. 8. 2020 do 2. 9. 2020 do 12:00.

Finálne žrebovanie bude 4. 9. 2020.

*Cena súťažnej SMS je 1€s DPH.

Odkaz na Štatút súťaže

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 07:21